Dubbelt upp!

Inspiration / Permalink / 3
Ja, det blev verkligen dubbelt upp idag! Inom loppet av 1 timme så fick jag den här fina utmärkelsen från två av mina "bloggvänner".



Så här skriver Gårdsromantik Havsviken i sin "motivering: Ellas inspiration  - för hennes fingertoppskänsliga trendrapporter!

Lilla h ger mig den med de är orden: Karin med bloggen Ellas inspiration - som nästan dagligen ger inspirerande trendrapporter om inredning och trädgårdsliv, och då och då får mängder av bloggerskor att med kamerorna i högsta hugg delta i roliga tema-veckor.

♥♥♥♥♥

Jag är så otroligt glad och evigt tacksam för all den här fantastiska uppmärksamheten. Jag trodde väl aldrig att mina trevande försök ut i bloggvärlden för 5 månader sedan skulle ge ett sådant här genomslag!

Tack Maud och Helena!! Ni förgyllde hela min vecka och ni är verkligen värda era utmärkelser för inspirationen ni sprider hos er med alla vackra bilder!!!!

Egentligen skall jag nu välja ut 5 bloggar som ger mig inspiration MEN det är omöjligt att välja!! Ni alla inspirerar mig på ett eller annat sätt och som ni vet försöker jag besöka er mer eller mindre dagligen, ibland lämnar jag spår efter mig och ibland kikar jag i smyg!

Till er alla andra vill jag bara säga TACK för att ni håller min låga brinnande att sprida inspiration och fortsätt bjud på era underbara inlägg i all evighet!

Kram Karin

#1 - - dahlarna:

STORT GRATTIS till din(a) utmärkelse(r)!!! Du är verkligen värd det! Ha en fortsatt trevlig kväll!

KRAMISAR!

#2 - - Inger:

Hejsan.Du är verkligen värd det här.Du förgyller tillvaron för oss med dina fina bilder.Kraaaamar i massor.

#3 - - GÅRDSROMANTIK:

Grattis till ytterligare en - du ser jag hade rätt!



Kram Maud

Till top