Vaxduken är tillbaks...

Dukningstips / Permalink / 5
När jag var yngre då användes vaxduken mer av praktiska skäl än snygga och intrycket var tyvärr i många fall väldigt "plastigt". Annat är det med dagens vaxdukar, förutom att de är gjorda i ett betydligt härligare material så finns de i en uppsjö med snygga mönster och färger. Ett litet axplock på roliga dukar från bl.a. Ferm Living, Marimekko och More of Scandinavia som du hittar hos designonline.

image481
Foto: Collage från designonline
#1 - - Sandra:

Inte dumt med kombinationen praktiskt och snyggt! Kram Sandra

#2 - - mamma millan:

Hej o TACK för allT!!!

låste bloggen , men om du vill är du välkommen in ...bara att maila...

~~* W I T H ♥ L O V E *~~

Millan

mamma-millan@live.se

#3 - - Lilith:

Ja, dagens vaxdukar är allt annat än barndomens plastiga och styva varianter! Finns så många snygga nu, fick en jättefin röd vaxduk av mamma som jag använde i julas.

#4 - - Jill:

Ja visst har det kommit mycket snyggt! Verkar ha blivit lite poppis med just vaxdukar, för nu har liksom "alla" snygga varianter. Sen är de ju tunnare, så det faller bättre, mer som en vanlig duk. Det skadar ju inte...

Ha det fint!
//Jill.

#5 - - dahlarna:

Åh så många fina! Jag har en vaxduksliknande duk på utebordet - men nu vill jag verkligen köpa en ny! Alltid lika "farligt" att gå in på din blogg! ;-) Hittar så mycket snygga saker hela tiden!!! Har oxå beställt de små vita borden från Ellos nu... Bara väntar på att de ska komma nu... :-)
KRAM!

Till top