Gör en insats för miljön (& IKEA såklart)!

Inredning & Shopping / Permalink / 4
Du har väl inte missat att du kan handla en snygg tygkasse som är både rättvisemärkt och tillverkad i ekologisk bomull hos ICA? Bakom designen hittar du klädföretaget Dagmar och en del av försäljningen skänks till WWF. Du hittar den i en ICA butik nära dig!!  Men skynda dig, den finns bara i 70.000 ex!

Kassen kostar 89 kronor utan ICA-kort och 69 kronor med ICA-kort. 12,50 inklusive moms går till WWFs arbete för ett bättre klimat.

Foto: Pressbild ICA

Ja, jag undrar om det är någon som har undgått att den nya IKEA-katalogen släppts idag. Nu längtar jag efter att få bläddra i ett eget ex. Årets katalog når de svenska brevlådorna under vecka 34. Några av höstens nyheter visade jag redan här!


Foto: Pressbilder IKEA
Kollage: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Mirka:

Idag med buffe-tidningen fick jag syn på den där kassen. Jag kommer helt klart att köpa den. Den är snygg och sen är det smidigt för mig att bära hem maten i en tygkasse också. Jag tar mig fram till fots och då är vanliga plastkassar rätt otympliga :)

#2 - - Hem och Lycka:

Ska kolla efter den imorgon, måste ha den :-D



kram

#3 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Ah, visst är det miljövänligt och bra, men jag glömmer alltid att ta med kasse när jag ska åka och handla. Dessutom återanvänds plastkassarna som soppåsar.

#4 - - Lotta:

Jag kommer definitivt att åka till Ica imorgon o kolla efter denna kasse... Den var dessutom snygg, inte bara praktisk och miljövänlig...

Nog är det så att denna katalog har kommit och det hör man överallt just nu... men hoppas att den snart kommer till mig så att man kan få känna och bläddra i katalogen!

Lotta

Till top