En musikalisk jultradition

/ Permalink / 7

Jag vet inte om man efter 2 år kan kalla det en tradition men jag gör det iallafall. Det är nämligen andra året i rad som jag myser tillsammans med min mamma och Peter Jöback. Nja, det är väl inte bara vi tre utan några tusen andra men mysigt är det iallafall. Jag och mamma skall nämligen njuta av hans underbara julkonsert ikväll och för att göra det lite extra speciellt har jag bokat hotell för mig och mor (ja, Peter är också välkommen om han vill...). Lördagen tänker vi nämligen tillbringa i Göteborg och shoppa julklappar. Skall bli otroligt roligt och jag ser fram emot lite tid med mamma på tu man hand...

Tips: Du har väl inte missat hans nya CD, "East Side Stories"? En musikalisk resa fylld med underbara tolkningar av välkända sånger från bl.a. Depeche Mode och Chris Isak. I love it!!

Ha nu en riktigt skön fredag!!

Kram Karin

Ps. Missa inte att fota ditt hem i helgen, se nedan... Ds.


Foto: Peter Jöback - Offical site/ fotograf Anders Hallberg

Tips!

Just nu pågår en tävling hos mig där jag tillsammans med Electrolux efterlyser Sveriges Bäst Inredda hem. Än så länge har tre bidrag inkommit och tävlingen avslutas på måndag 14/12!

Tag chansen att visa upp ditt hem! Bland bidragen som taggas med "ellas" så väljer jag en vinnare som får en alldeles egen Ergorapido handdammsugare..

Klicka här för att läsa tävlingsreglerna och du behöver inte ha en blogg för att delta bara bilder på ditt egna hem!

#1 - - Proforma - Irene:

Mysigt! Ha det så jättetrevligt!

Kram

#2 - - Hannah:

Jag är oxå väldigt förtjust i Peter Jöback och har alltid varit. Hemma hos mig blir det julstämmning först när hans julskiva hamnar i spelaren. Nu sätter till och med min sambo på den själv utan påtryckningar... antar att det är jul för honom oxå. Ha det så himlans mysigt på konserten. Häls Hannah

#3 - - Nilla:

Jag var på hans julkonsert förra året. Så vackert!

#4 - - Kristina - Kix Koll:

Det låter som en helt fantastiskt mysig helg!

#5 - - Katja:

vilket julmys! :)

#6 - - CreativeActivity - Sandra:

Det är mysigt med upplevelser av det här slaget. Ha en toppenhelg!

#7 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Vilken mysig tradition!

Till top