Pyssel Dag 5 - En söt liten ask...

Pyssel / Permalink / 3
Då var det sista dagen i min lilla pysselvecka! Hoppas att ni har gillat mina enkla små tips och att det är något ni hinner med för allt julstök. Veckans sista tips blir en riktigt söt sak! En enkel liten ask att ta med sig istället för en blomma vid alla julbesök. Köp en liten låda eller klä en du har hemma med en roligt papper. Jag har satt ett band med " god jul" runt om som jag limmat fast på ena sidan omlott. Sedan har jag lagt i ett rosa silkespapper och fyllt på med läckra pepparkakskolor. Ett extra plus i kanten är ju självklart om du gör eget godis men köpt går lika bra! Sist men inte minst har jag knutit fast en etikett som jag stämplat "God Jul" på och klistrat dit ett rött hjärta. En personlig och söt gåva som säkert mottagaren blir glad över!

Tips! I min kategori Piffigt Pyssel hittar du mer roliga och enkla pyssel!

Idag hittar du dessutom en julintervju med mig hos Maria med bloggen Husligheter! Där berättar jag om mina jultraditioner och önskeklappar. Klicka här!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Anna:

Vilken söt ask!



Nu skall jag läsa intervjun.



Mvh



Anna

#2 - - Åse:

Mmm, der gott ut! En perfekt julklapp att ge bort.

#3 - - Katja:

superfint! Jag längtar tills vi får ordning i nya lyan så man kan pyssla lite! har du en pysselhörna hemma eller plockar du undan allt? :)

Till top