Ett hem för våra små vänner

Trädgårdsliv / Permalink / 10
Det är viktigt så här års att inte glömma bort våra små vänner fåglarna. De kämpar oftast med att hitta mat och då kan det vara bra att hänga ut lite ätbart till de små liven. Det här snygga fågelhuset fyller inte bara en nyttig funktion utan är även ett snyggt blickfång i trädgården. Kommer från danska Rice.


Foto: Press Rice.dk
#1 - - Anna - Hundra kvadrat:

Tyvärr får jag inte hänga en sådan från min balkong, för då blir nog inte grannarna så glada. Men fåglarna hittar nog ganska mycket att äta inne i stan ändå....:)

#2 - - Anonym:

Riktigt snyggt!

#3 - - Kikan:

Åh vad fin! Jag älskar Rice, de har så mkt härliga saker! Har tyvärr oxå bara en balkong så jag kan tyvärr inte ta hand om fåglarna här...Hoppas att du har en mysig lillördag. Kram Kikan

#4 - - Mia Blanche:

Hej! Försöker maila dig men får bara Mailer-Deamon felsvar. Har du en annan mailadress? Maila mig gärna igen är du gullig.

Mia

#5 - - Kerstin:

Stilrent och snyggt! Om det inte vore för att maken har målat och stått i för att få till ett fågelbord skulle ju det där ha varit ett alternativ. ;)

Ha en fin kväll.

#6 - - Karin A:

Vilket snyggt fågelbord! Jag köpte ett i zink för ett tag sedan men ser sällan fåglar där tyvärr (fast fågelmaten minskar i alla fall). Ha det gott! Kram Karin

#7 - - Proforma:

Ja, det var snyggt!

Kram

#8 - - Ullis/Leva på landet:

Här är problemet att katten sitter och vaktar på fåglarna så de får inte äta i lugn och ro.

Kram Ullis

#9 - - Anna-Karin:

Vilket fint fågelbord eller hus kanske man ska säga. Här i hamnen ser vi inte mycket småfåglar mest måsar och trutar.

#10 - - Iris:

Väldigt sött litet hus till fåglarna, Rice har verkligen massor med bra saker :)



kram /iris

Till top