Fotoutmaning: Visa mig din täppa...

/ Permalink / 1
Ja, som jag flaggade för i början på min lilla trädgårdsvecka så skulle den avslutas med en liten fotoutmaning. Jag bad er att visa upp er egna täppa idag och det kan vara med bild/bilder från er trädgård, uteplats, balkong eller varför inte vårplantering. Hos många med mig kom våren av sig under veckan och vissa dagar har det varit riktigt kallt.

Igår kväll gjorde jag en spaning på gräsmattan och till min lycka hade iallafall några små krokusar klarat kölden. Jag längtar ju efter att få se den här skapelsen slå ut i blom!



Men säg den  lycka som varar.... Idag såg det ut så här när jag kikade ut på altanen! Ja, den lilla krokusen är täckt i flera centimeter snö... Ja, våren är nog inte på väg ännu!


Skicka gärna fotoutmaningen vidare ut i vårt avlånga land!! Jag och säkert många med mig vill se hur långt våren har kommit på våra "täppor" eller om hela Sverige är täckt i snö....

Tips: Missa inte sista delen i "Mosters vårplanteringar". Dyker upp senare idag!
#1 - - J o h a n n a - Inredning och pyssel:

Här är det ingen idé att visa upp hur det ser ut hos mig, för det snöar just nu. Ingen vår så långt ögat kan nå. Trevlig helg! Kram

Till top