Stefans Trendspaning...del 1

Inspiration / Permalink / 6
Som jag berättat om fick vi en lysande föreläsning på bloggträffen av Stefan Nilsson på Trendgruppen. Han pratade om vilka trender som är på stark ingång. Det här hemmet på bilderna är helrätt och jag skall berätta varför. Tegelväggen är nämligen tillbaks! Ju mörkare och råare desto mer "rätt". Dessutom framhöll Stefan att retrotrenden blir kvar ett tag och visst andas det här huset 70-tal med sin inredning. Hemmet skall gärna fyllas av trämaterial och ha känslan lite av en "snickarbod". Förutom tegelväggar så är även träpanelen på väg tillbaks och inte vit som vi sett de senaste åren utan gärna mörk och murrig! Stefan pratade mycket om den "nya manligheten" och det här hemmet är verkligen maskulint i sin framtoning. Jag tycker bilderna sammanfattar väldigt bra Stefans föreläsning om Industrialism-trenden! Fortsättning följer...


Foto: Living Etc 
#1 - - Loppan Lorum:

Åhå! Kul att höra att man är rätt i tiden :) Vi knackade ju fram en riktigt ruffig tegelvägg i köket i somras och i nyköpta 70-talsstugan har vi bestämt oss för att vi inte orkar måla de trärena paneltaken eller de brunbetsade listerna. Tänk att det kan vara trendigt att vara lat!

#2 - - Åse:

Jag tycker om tegel däremot är jag inte så förtjust i bruna, mörka färger.

#3 - - Erica:

nu får jag gå hem och mura ihop en tegelvägg! :-)

#4 - - Carina:

Hej,

Jag har hittat till din blogg och läser den med jämna mellanrum.

Att tegel är inne känns bra men mörka färger har jag lite svårare för. Gillar ljusa väggar och accenter med färg istället.



Kramizar/

Carina

#5 - - milla-andante:

Så spännande och kul att läsa! Back to the wood då alltså...:)

Kram

#6 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Roligt att få ta del av lite trender... känns ju bra att tegelväggar är inne igen eftersom vi har en sån hemma.

Till top