Snöbär och rosor...

Trädgårdsliv / Permalink / 7
En av mina absoluta favoriter bland höstväxter är snöbär. Visst är de härliga, de här små vita bollarna. Jag älskar den runda formen och den passar perfekt i buketter. Här har jag satt kvistar ihop med rosa rosor och det blir en lite lekfull bukett. Jag har även "toppat" med lite glittrigt trassel för att förgylla den rosa effekten. Prova du också, snöbär är ett kul tillskott som piggar upp en helt vanlig bukett! Den vita vasen kommer från Mia Blanche Settergren.


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

MISSA INTE TÄVLINGEN OM BINDEFELDS BOK HÄR HOS MIG! KLICKA HÄR!!

#1 - - Loppan Lorum:

Snöbär passar verkligen jättebra i buketter så där! Och fina kransar kan det bli också. Får nog ta och sätta en eller ett par såna buskar ute vid stugan tror jag :)

#2 - - Emelie:

Så himla mycket inspiration man får till en massa olika saker när man titar runt här och ser vad alla andra pysslarmed. En liten bild kan väcka så många nya ideér. Jag håller med dig om att snöbär är så söta och fina i buketter och snittdekorationer.

ha det gott!

#3 - - Proforma - Irene:

Snöbär smällde vi alltid när jag var liten. Fin bukett!

Kram

#4 - - Proforma - Irene:

Snöbär smällde vi alltid när jag var liten. Fin bukett!

Kram

#5 - - LinaK:

Vilken underbar bukett! Ger härligt liv i mörkret!

#6 - - My:

Riktigt fint. Visste inte att bären hette snöbär :) För mig har det alltid varit smällbär. Haha! Blir verkligen inspirerad av din blogg. Tack!

#7 - - Malin S:

Snöbär hade min famor i sin trädgård =)

Vilken underbar liten bukett. Färgerna och det glittriga är helt perfekt.

Till top