En riktig röjarfest!

/ Permalink / 2
Igår höll vi en riktig röjarfest så svetten bokstavligt lackade! Det var 10-årige sonen som bjöd sin klass på kalas. Vi hade förmånen att få låna lokaler hos ett av stans träningsanläggningar då maken själv är delaktig och kör pass där ett par kvällar i veckan. Han hade satt ihop ett "lagom" tufft pass till ungarna så de fick "springa av sig".  Efter detta fick vi levererat pizza och sedan avslutades kalaset med glass och den obligatoriska godispåsen. Kan säga att det var en nöjd och utmattad 10-åring som somnade på golvet varför TV:n när vi kom hem igår kväll...

Tips: Missa inte tävlingen hos mig där du kan vinna ett StarterKit från Isaberg Rapid. Perfekt till pyssel och andra små renoveringar! Klicka här för att tävla!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
#1 - - Karin/Rosa maränger:

Kul! Vad mysigt ni fixat, ser inbjudande ut. Roligt att ordna kalas för barnen men även lika skönt när det är över =)

#2 - - Sök och du skall finna:

Vilken ovanlig och strålande idé att ha kalaset där. Tycker det låter väldigt smart att köra slut på dem lite först innan de ska sätta sig till bords. ;)



Det är många år sedan det var barnkalas i vårt hus, men jag minns i alla fall att det var ganska livat, om man säger så. :)



Ha det gott!

Till top