Har du sett Howard live?

Inredning & Shopping / Permalink / 7

En kompis till mig är i färd med att inhandla nya soffor. Hon är väldigt sugen på två klassiska Howard-soffor och har hittat en variant hos Furniturebox. Priset på den här typen av soffa brukar vara ganska högt men hos Furniturebox kan man "fynda" en 3-sits för runt 7.000 kr. Nu är ju frågan om priset märks på kvaliteten och känslan hos den här varianten. De har bara en butik i Stockholm så hon kan inte se den i verkligheten utan det blir en ren chansning isåfall att köpa den på nätet. Därför behöver hon er hjälp! Är det någon av er som har en sådan soffa eller kanske har provsuttit och kan ge ett utlåtande? Era synpunkter tas tacksamt emot!!

Foto: eget kollage från Furniturebox

#1 - - Frida:

Vi har en howard soffa som vi är jättenöjda med och när vi skulle köpa den så hittade vi också en billigare variant på Furniture box. Vi provade dock att googla "erfarenhet av furniture box" innan vi slog till och det avskräckte oss... Så det fick bli en "dyr" i en affär istället.

#2 - - Josefine- at home:

Det finns många butiker som har soffmodeller som efterliknar orginalet. ILVA har Ritz som är en jätteskön soffa men den finns bara i ljust linnetyg. Jag tror dock att kvaliten på Furniture box inte är den bästa, därav det billiga priset.



Tack för en inspirerande blogg!

#3 - - Eva - designing good life:

Tack, jag kan tänka mig en i grafitgrå.



:D

#4 - - Therése | Stylish-B.se:

Det där är svårt, just att man inte kan känna och provsitta. Då hade jag nog väntat faktiskt.

#5 - - Caroline:

Jag har suttit i sådan soffa många gånger och jag skulle aldrig köpa. De ser snygga ut men kräver att man hoppar på kuddarna för att de ska se ut sådär. Annars raserar de och gör värsta sittbacken på bara en halv vanlig tv-kväll med familjen. Så visst. Om man vill hoppa jämnfota en kvart varje dag för en snygg soffa - så visst. Men aldrig för mig!

#6 - - Designtjejen:

Jag har också tittat på den.. passar inte helt in hos mig nu.. men visst är den läcker :-)

#7 - - Martina:

Jag har bara dåliga erfarenher från Furniturebox... så skulle nog hoppa det!

Till top