Bitarna faller på plats...

/ Permalink / 10
Även den här lördagen har vi ägnat åt badrumsplanering. Vi har hunnit med besök hos både kakelåterförsäljare, IKEA och Kvik. Det har nämligen blivit bråda dagar för vi har genom rekommendationer anlitat ett företag som drar igång redan på måndag! Ja, här går det undan ser ni. Men nu är "temat" i badrummet klart. Det kommer att bli vitt, blankt och rå betong som en röd tråd. Japp, mitt favoritmaterial betong kommer att finnas i handfatet och jag är så nöjd. Till detta blir det en högblank möbel med två enorma lådor för alla prylar. Möbeln hittade vi hos Kvik.


Foto: eget kollage från Kvik
#1 - - Sofia:

Låter som att det kommer bli riktigt snyggt, kan ju inte bli annat när man mixar vitt, blankt och betong. Ska bli spännande att se resultatet!

#2 - - Anna Sand:

Låter jättefint!

#3 - - Karin:

Åh vad kul att ni kommer igång nu. Hoppas allt flyter på som det ska. Vi kommer gärna och tittar när de är färdigt:) Låter jättesnyggt med betong. Då kan ju både du och modern fixa snygga acessoarer.

#4 - - Proforma:

Kommer att bli jättefint och lite extra med handfat i betong!

Kram Irene

#5 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Det låter som en ursnygg kombination, vitt och blankt mot betongen. Ser fram emot att se resultatet!

#6 - - Malin:

Snyggt!

#7 - - Kristina - Kix Koll:

Kul med badrumsrenovering! Det blir säkert jättefint - låter så!

#8 - - Hannah:

Halloj, jag ska oxå dra igång en badrumsrenovering och är själv inne på betong. Vilken leverantör har du hittat för handfatet om jag får fråga? Kika gärna in på min blogg.



Mvh Hannah

#9 - - Karin på Ellas Inspiration:

Hej Hannah!



Hela möbeln inkl. handfat har vi hittat på Kvik.



Lycka till med ert projekt!



Mvh



Karin

#10 - - Martina:

Det här måste jag ju hålla koll på, vi håller på att renovera vår källare. Det ska bli ett fräscht badrum/tvättstuga, vi kommer att ha grått klinker ser nästan ut som betongolv, vita råa väggar och betongbänkskiva. Det är som sagt mycket att välja på!

Till top