Håll värmen med budget eller lyx

Inredning & Shopping / Permalink / 4

Så här års är det riktigt mysigt att ge sig iväg på utflykt och ha med sig lite värmande dryck. Bland nyheterna hos IKEA hittar man den snygga termosen Behövd som passar utmärkt. Visst har den vissa likheter med designklassikern från Stelton? Båda är i raka i formen, svarta och blanka men priset skiljer dock markant. Hos IKEA betalar du 59 kr medans "originalet" går på 585 kr hos Dansk Design. Vad väljer du? Mitt val är redan gjort, klicka här så får ni se vilken jag har!

Foto: eget kollage från IKEA och Dansk Design

#1 - - Mirka:

Jag väljer faktiskt lyx! Jag brukar vanligtvis tycka att budget är bra nog , men när det kommer till en sån här termos så är det äkta vara som gäller. Båda är förvisso snygga och jag har själv nämnt dem i bloggen, men Stelton vinner i hästlängder för mig.

#2 - - Ulli:

Samma här (dvs Stelton). Dock inget fel på budgetvarianten. Gillar din idé med betongunderlägg. Kanske något man skulle göra.....



Ha det så gott!

Kram Ulli

#3 - - Anna:

Budget var snygg men jag kör originalet.



Mvh



Anna

#4 - - Anonym:

men bra att ni har massa pengar till övers då... tycker personligen att själva idéen med "budget eller lyx"-inlägg är att visa att budget kan vara minst lika bra. Detta faller platt till marken när du sedan stolt visar din egen och det är lyxvarianten. (Dessutom var termosarna inte ens speciellt lika, svarta och höga but it kind of ends there.)

Till top