Hjälp så många val!!

/ Permalink / 9
Idag lämnade jag och maken barnen hos deras mormor och så gav vi oss ut på en "rek-runda". Vi har nämligen bestämt oss för att det dags att ta tag i ett riktigt stort projekt, nämligen renovering av vårt badrum! Men förutom att hitta ett företag som har tid att åta sig arbetet är det är ju så många val som skall göras. Kakel, klinker, blandare, dusch, handfat, spegel, belysning, handdukstork osv...

Hos Boolia har man samlat ett inspirationsgalleri med foton från objekt och det är verkligen en bra källa att få en liten vägledning hur man vill att sitt egna badrum ska se ut. Bilderna är ju tagna i "helt vanliga" badrum så det finns mycket snyggt att hitta som skulle passa hemma i ens egna hus.  Här några bilder som visar en aning vilken typ av känsla vi är ute efter i vårt "lilla" badrum... Fortsättning följer i den nya kategorin "Badrum"..


Foto: Kollage från Boolia
#1 - - Karin:

Vi har precis gjort vårt badrum Karin. Nästan lite åt det håller ni vill ha. Vi kan rekommendera Arnolds kakeltjänst. De är snabba, håller vad de lovat. Ni får gärna komma och kika... Hälsningar Karin N

#2 - - Ullis/Leva på landet:

Kul att få renovera badrummet, skulle vi också behöva göra. Fina badrum du har hittat som inspiration.

Kram Ullis

#3 - - Linnéas Skafferi:

Vi är mitt uppe i en badrumsrenovering. Vilket projekt det är!! Men nu har vi ny trossbotten och isoleringen är snart, snart på plats! I veckan skall kakel beställas men oj vad det är svårt att välja!

#4 - - M:

Ja det finns helt sjukt mycket att välja på. Vi glömde att lämna bort barnet på vår första rekning :-)

#5 - - Liinda:

De översta bilderna såg nästan precis ut som vårt badrum gör. Stilrent och snyggt :)

#6 - - Dahlarna:

Åh vad KUL att få renovera badrummet. Vi gjorde båda våra efter varandra för ett par år sedan. Som du skriver otroligt MÅNGA val.... Det finns nästan FÖR mycket att välja på. Dock ett angenämt problem ;-)! Lycka till! KRAMAR!

#7 - - Camilla S:

Hej, vännen!



Jag verkligen älskar kranen som är nere till höger, men jag har hört att det blir dåligt tryck i den p.g.a konstruktionen. Kolla det om ni gillar den!



Kram

#8 - - Katja:

mmm. verkligen supersnyggt! Jobbigt när man måste välja dock ;)

#9 - - Anette:

Åh, mitt drömbadrum!

Till top