Inred likt ett lapptäcke

Inspiration / Permalink / 11
Varför inte fylla ditt hem med pigga färg och mönster nu när julens prydnader snart är ett minne blott? Genom att använda rolig lappteknik kan du skapa både överkast och häftiga dynor av gamla stuvbitar. Men ett lapptäcke behöver ju inte bara bestå av textil. Genom att te.x. blanda lyktor i olika färger eller inreda din bokhylla med färgglada detaljer får du samma känsla som ett lapptäcke. Färgrikt och livfullt! Miljöbilder från danska Rice.


Foto: eget kollage med pressbilder från Rice
#1 - - Helen// (cbaqke på SR):

Härligt med alla färger.....som en vitaminkick:)

Me like!!

#2 - - Jo:

Åh, jag blir så sugen på ett sådant lapptäcke. Fast priset är kanske lite väl högt, så det blir nog till att förena nytta med nöja och sy ett eget :)

#3 - - Linas inredning:

Åh, så härligt färgglatt!

#4 - - Hildur - fixa&dona:

Åh vilka ljuvliga färger! Jag blir alldeles lycklig när jag ser dessa bilder. Inspirerande!

#5 - - Iris:

Rice är verkligen härliga med all sin färgprakt!



kram /iris

#6 - - StinaTooMuchInspiration:

Rice är verkligen bäst på sin grej! Längtar till sommaren och tror faktiskt att den kommer när jag ser dessa inspirerande färger :)

#7 - - andante.nu@hotmail.com:

SÅ HÄRLIGT!!!

Kram

#8 - - Postadress Torslanda:

Underbart från Rice - det här ger verkligen en färgkick och ny inspiration. Jag har hållit fast lite i julen, nu blev jag inspirerad till att städa ut den.

#9 - - dagenskreativa:

Tänkte ge ett litet tips till alla inredningsintresserade som gillar Collectskåpet från A2.



Genom att köpa ett billigt vitt skåp med luckor från exempelvis IKEA & sedan köpa decorplast i svart, rosa, grönt, blått osv som du sedan klipper ur fyrkanter i & vips så har du dig ett eget färglatt skåp till ett betydligt med plånboksvänligt pris + att det är lätt att ta bort plasten när man lesnar på det!



Kram Anna

#10 - - Ledighetsparadiset Solåkra:

De röda stolarna gjorde mig riktigt glad. Fint. Rice är verkligen duktiga på att skapa fina miljöer. Fin blogg har du för övrigt också

#11 - - Olivia - 19 år och gravid.:

så snyggt!

Till top