Tapetpyssel

Pyssel / Permalink / 7
Vi fortsätter med lite pysseltips även idag... Har du gamla tapetbitar liggande? Här får du några idéer på hur du ger dem nytt liv. Är förrådet tomt? Du vet väl om att du kan beställa tapetprover till en liten peng och i vissa fall även gratis. Kika hos bl.a. Inreda.com och Måleributiken som har många roliga mönster på lager.

Tips! Hör med nära och kära om de har gamla tapeter liggande. Kanske kan ni byta mönster med varandra!!


Foto: eget kollage från Better Homes & Gardens och Country Living.
#1 - - Anna:

Siluett-tavlan var riktigt kul. Jag som har en liten vovve...



Mvh



Anna

#2 - - malin -tjusigt:

Tack för inspirationen, jag tycker det kan vara svårt att återanvända tapetprover, för oftast är de lite för stormönstrade till små pyssel, men "lapptäcksväggen" gillade jag!

#3 - - Katja:

jäkla snyggt :)

#4 - - Kristina - Kix Koll:

Jag har bilden längst upp till höger sparad i inspirationsmappen - jag tycker den har så härlig mix av blå färger. Tapetrester går göra mycket fint av.

#5 - - Emelie:

Roligt tips om gratis tapetprover. Beställde två stycken direkt! Kul att läsa om saker man kan pyssla ihop hemma för en liten penning, eller till och med gratis! Tack för en inspirerande blogg!

#6 - - Kristina - Kix Koll:

Det finns ett annat pysseltips hos mig idag som man kan göra av tapterester. Kolla gärna om du har lust! Trevlig dag! :)

#7 - - Åse:

Väldigt många bra och roliga idéer på vad man kan göra med tapetrester, det finns ju även en hel del fina papper att köpa billigt som kan också kan använda.



Jag vill gärna välkomna dig till min nya adress:

http://interiorguiden.blogspot.com/

Min förra blogg dog tillslut, så jag blev tvungen att flytta!



Kram

Åse

Till top