Tre nya sovrumsstilar från IKEA

Inredning & Shopping / Permalink / 9

IKEA visar just nu årets sovrumsnyheter på www.ikea.se/sovrumsnyheter och återigen ser vi ett samarbete med stylisten Lo Bjurulf. Lo känner du igen från de vackra dukningarna ni såg här (klicka). Tillsammans har IKEA och Lo skapat tre miljöer i olika stilar och jag gillar deras nya bild-stil som de har bjudit på i sina senaste kampanjer. Känns lite mer "magazine" än "bara" IKEA. Här ett utdrag ur deras pressmeddelande:

Färgglatt vitt:
Här befinner vi oss hemma hos en kreativ familj med många barn. Basen är vit och kombineras med färgsprakande textilier och inredningsdetaljer i grönt, rosa, hallon, ljusblått och mint. Resultatet är glatt, grafiskt och fräscht. Här står den nya sovrumsserien BIRKELAND för förvaringen i form av byråer och kombinerade avlastningsbord. Serien har generösa former och fina detaljer som passar bra in i sekelskifteshuset.



Nordgloben:
Här bor ett berest par som samlar på reselitteratur och som har ett stort intresse för musik och konst. Färgerna är dova och varma och skapar ett harmoniskt lugn. Rummet är enkelt möblerat för att understryka lugnet, och i centrum står en bred MALM sängstomme i den nya färgen vitlaserad ek. I huvudgaveln med dold förvaring göms böcker och småsaker enkelt undan. Serien MALM i den nya färgen vitlaserad ek finns även som byråer, avlastningsbord och garderob med skjutdörrar.  

Blå sommar: 
Blått är en trendig och klassisk färg på samma gång. Utmärkt för svala och lugna sovrum. Här kombineras färgen med gjuten betong, metall och glas i en miljö som skvallrar om ett intresse för arkitektur. Basen i rummet har ett hårt uttryck och för att mjuka upp miljön har vi inrett med möbler med klassiska och lite mjukare former. Som till exempel vår nya förvaringsserie HEMNES i massivt trä där klädskåp, byråer, avlastningsbord och spegel i blått och gråbrunt ingår.


Foto: pressbilder IKEA
 

www.ikea.se/sovrumsnyheter berättar Lo Bjurulf om hur de skapade de olika miljöerna och tipsar om hur du fixar stilen hemma.

#1 - - Mrs. b:

Javisst har Ikea ryckt upp sig i sina produktbilder/miljöer! Jag gillar när det inte ser så 100% Ikea som det oftast har gjort tidigare.

#2 - - NORDINGÅRDEN:

Helläckert från Ikea!!! Men ngt annat som var helläckert var dina tomatbilder på Gröna Anna, så vackert! Mari.

#3 - - Mia:

Hej hej!



IKEAs pressbilder har börjat se så otroligt läckra ut, undra om de har ny reklambyrå. Fint är det i alla fall!



Har kikat en lång stund hos dig, det var ett tag sedan jag tittade in. Tack för all inspiration!!!

Är snart tillbaks igen :)



Kraaaam

Mia

#4 - - Mia:

Hihi, du skrev ju om stylisten de jobbar med... såg det nu först :)

#5 - - Anni Påhlman:

Oj vilket härligt och mysigt rum ! Riktigt snygg och inspirerande blogg föresten :)



Kolla gärna in min inredningsblogg och ge supergärna feedback om du har möjlighet. Skulle uppskattas enormt!

#6 - - Malin:

Åhh absolut :) tummen upp. Ser lite mer personligt ut nu och mindre massproducerat ut



Kramar Malin

#7 - - Moa:

Håller oxå med.. Ikea har blivit mer att räkna med i inredningsvärlden.. helt ok saker och läckert presenterat.. Ha en härlig helg.. Moa

#8 - - Karin:

Alltid kul med nyheter från IKEA och roligt att ny katalog snart är här.

#9 - - jenny:

Mycket snyggt & inspirerande.

Till top