Blommande VIP-kväll...

Trädgårdsliv / Permalink / 7
Igår kväll var jag på besök hos Blomhuset som firade att de nu är en del av Sveriges nya butikskedja, Interflora Fresh. Dagen till ära var butiken helt omgjord och det gamla växthuset hade verkligen fått nytt liv! Utanför butiken rådde påskstämning med ris i härliga färger.



Väl inne fick man njuta av den nya inredningen och alla underbara vårtecken. Man blev verkligen inspirerad av alla vackra blommor och dekorationer. Man kunde köpa med sig lite vår hem i form av bl.a. snödroppar! Det blev inga för min del men jag gick inte hem tomhänt utan bilen fylldes med både tulpaner, tête-à-tête, krokus och pelargoner!



Dessutom bjöds man på både snacks och godis. Hela butiken var nämligen fylld med läskade godsaker på vackra fat och i fina krukor. Tack Niclas för att jag fick komma till din "nya" fina butik!


Foton: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Therése | Stylish-B.se:

Fina bilder. Nu blev man ju inte alls inspirerad till att köpa hem blommor och dekorera med ;)

#2 - - Designing good life - Sarah:

Jätte fina bilder. Hm... måste nog bli bättre på att ta hand om mina blommor för det är ju så fint! Kan tipsa om en tävling hos oss för dig som gillar att sova gott...

#3 - - Karin A:

Åh vad härligt och inspirerande! Fina bilder! :)

#4 - - Anna:

Låter väldigt trevligt och så mycket fint de har.



Mvh



Anna

#5 - - Skönhetsbloggen!:

:) Vilken underbar blogg!

#6 - - Kristina:

Det såg trevligt ut.. och såg ut att vara smaskiga bullar ^^

#7 - - Jenny:

Jag har sagt det många gånger förrut men jag säger det igen: Jag älskar din blogg, du ger mig så otroligt mycket inspiration och tips!



Synd att det inte verkar finnas någon interflora fresh i minstad för konceptet verkar ju vara super

Till top