Fredagsdukningen: Afternoon Tea

Dukningstips / Permalink / 7
Dags igen för Fredagsdukningen som jag förstått har blivit en uppskattad avslutning på veckan. Förra fredagen var jag ju upptagen med makens överraskningsfest så då fick ni se dukningen först dagen efter. Men den här veckan är allt sig likt igen fast dukningen är nog mer en liten fest den här gången... Idag dukar jag nämligen upp till "Afternoon Tea" och den rätta stämningen får du med vackert porslin. Duka gärna med olika sorters koppar och vackra kakfat. På loppisar och te.x. Myrorna finns ett stort utbud av udda porslin som passar perfekt till ett litet "tea-party". Bjud dina gäster på te, nybakta scones och smarrig marmelad. Lovar att de uppskattar gesten och är vädret vackert, duka utomhus!


Foto: eget kollage från Country Living/Robin Stubbert

Att det blev just "Afternoon Tea" har med helgens överraskning för maken att göra men mer än så avslöjar jag inte... Jag kan dock berätta att jag kommer att ta lite bloggsemester ett par dagar...

Men ni blir inte utan inspiration för det! Min goa kompis Sofia med bloggen Sbazar rycker ut och kommer att ge er en härliga tips och idéer de närmsta dagarna. Blir spännande att se vad hon hittar på!

Vi ses snart igen och tills dess lämnar jag över bloggen i Sofias kreativa händer!

Kram Karin
#1 - - Moa:

Så läckert det ser ut.. då ska jag bara skicka inbjudningar och baka scones för kopparna har jag inhandlat i vinter.. ljuvliga söta och blommiga i olika vackra mönster.. ha en härlig helg.. Moa

#2 - - Anna / Sand´s Drömmar:

Hälsa London - antar att ni är på väg dit ;)

#3 - - Anna mitt i maten:

Ser helt underbart ut! Hade planer på att i alla fall fika ute idag, men eftersom det blåser så in i bänken får vi satsa på att duka fint inne :)

#4 - - Izabell:

Åh verkligen vackert!! :) Trevlig helg, kram Izabell

#5 - - Sofia:

Jag var på ett litet slitet lokalt café i Sterling, Skottland,i höstas och körde helylle afternoon tea med scones. Där hade de just sånt här porslin.

#6 - - Therese:

Underbart vackert och inspirerande! Man blir verkligen sugen på ett riktigt brittisk afternoon tea party :)

#7 - - Dee:

Gud va mysigt och somrigt det ser ut!! Längtar!

Till top