Fredagsdukningen: Makens 40-årsfest!

Dukningstips / Permalink / 6
Ni kanske märkte att gårdagens fredagsdukning uteblev. Anledningen var att jag hade fullt upp med att fixa makens 40-årsfest! Ja, han fyllde nämligen 40 år igår och jag hade i hemlighet bjudit in ett stort gäng kompisar varav 24 st dök upp för att fira denna stora dag. Festen hölls i en lokal nära vårt hus och här bjöd jag på buffé och sedan avnjöt vi efterrätten hemma hos oss. Planeringen har ju pågått i månader och för mig var dukningen självklart ett viktigt inslag. Efter lite inspirationsletande hittade jag precis vad jag sökte i en av vårens nyheter från Duni, kollektionen Mikado. Placeringskorten gjorde jag i form av små fjärilar som jag satte på varje glas. I mitten på bordet dukade jag med ljuslyktor och två sorters vaser med en "enkel tulipan"...



Redan med inbjudningskorten kunde man ana ett turkos tema så jag blev otroligt glad när jag hittade den här kollektionen från Duni som passade perfekt i färgerna! Fjärilarna gjorde jag te.x. i samma papper som "banden" jag satte runt varje inbjudan. En sådan detalj tycker jag ger det där lilla extra när gästerna känner igen sig från inbjudan även när de sätter sig till bords... Festen blev otroligt lyckad och maken verkade väldigt nöjd med all uppståndelse!


Tack till lilla mamma som hjälpte till med dukning, mat och barnvakt!!
#1 - - pysseliten:

Fint och kul med överraskingsfest . Jag brukar med köra på det och det har alltid blivit lyckat :)

#2 - - Popprinsessan:

Vilken kul överraskning! Extra roligt när allt är så välplanerat och fint!

#3 - - Ullis/Leva på landet:

Så kul med fest. Härligt att kunna överraska.

Ha en fortsatt bra helg!

Kram Ullis

#4 - - Cecilia:

Härliga sommarfärger i dukningen. Och jag håller helt med om att det känns extra fint när där är en röd tråd genom hela festen vad gäller dekorationer. Kostar inte mkt extra energi men ger mycket!

Ha en fin söndag!

#5 - - Anna:

Men gud så fint du hade gjort! Verkligen underbara färger./Anna

#6 - - malin -tjusigt:

Tjusigt!

Till top