Vacker patina på altanen...

/ Permalink / 6

Vilken sommarväder vi har fått! Iallafall i mina trakter där vi varit bortskämda med 25 grader och strålande sol. Som jag berättade i fredags har det varit fotboll på schemat för sonen både lördag och söndag. Jag smet dock ifrån en sväng för att besöka en loppis och hittade det här underbara stora fatet. Lite naggat och med en spricka men ack så vackert med sin patina. Jag har placerat det på en bänk på altanen och där står det och bara ser vackert ut i all sin enkelhet. Priset, ja det var ett fynd för ynka 35 kr!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Åse - Interiörguiden:

Det riskerar inte att bli ett kakfat av det : ) Jag gillar verkligen din blogg och därför har gett dig en Beautiful Blogger Award.

#2 - - Sofie:

Hej!

Jag surfade runt häromdagen för att hitta en inspirationskälla till min inredning och ramlade in hos dig. :-) Du ligger nu på bevakning på bloglovin! Ville bara skriva ett litet hej och visa att jag finns.

Hälsningar

Sofie

#3 - - Karin på Ellas Inspiration:

Åse: Tack snälla för den fina utmärkelsen. Ha ha, nej det är alldeles för stort och tungt att ha som kakfat så det får förgylla trädgården istället!



Sofie: Så kul med nya besökare! Välkommen och hoppas att du ska trivas!



Kram Karin

#4 - - Ullis/Leva på landet:

Fatet var helt underbart.

Ha en bra vecka!

Kram Ullis

#5 - - House of Jammi - blogg och webshop:

Så vackert att bara ha det där till allmän beskådan.

#6 - - Anna:

Vilket vackert fat/Anna

Till top