Fredagsdukningen: Think Pink!

Dukningstips / Permalink / 6

Under oktober månad pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Flera bloggare har uppmärksammat detta genom att starta insamlingar eller hittat på andra sätt för att öka medvetenheten om att vi ska "Think Pink" den här månaden. Jag tänkte uppmana till en hejdundrande rosa fest! Bjud in dina nära och kära till en liten (eller stor) tillställning med "Think Pink" tema och inspirationen till den härligt färgglada dukningen kommer från Pethra på Design & Inredningsbloggen. Be gästerna ta med något rosa föremål, kan vara ett plagg eller en pryl, och berätta att föremålet kommer att vara ett bidrag till kvällens "Think Pink"-auktion...  När gästerna blivit varma i kläderna drar du igång auktionen och låter de bjuda på varandras prylar. De inkomna bidragen skänker ni sedan till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Första - andra - tredje - Think Pink!!

Kram Karin


Foto: Pethra på Design & Inredningsbloggen

Tips!

För att skänka Rosa Bandet en extra tanke har Charlotte på Hemmariket och Pethra på Design & Inredningsbloggen bestämt sig för att tolka rosa med var sitt kollage och de uppmanar andra bloggare att haka på. Ett roligt och tänkvärt initiativ! Här kan ni läsa mer om deras "Pink Project".

#1 - - Annika Jansson:

Vilken fin dukning och kul idé.



Trevlig helg!

#2 - - Fredrika:

Tänkte bara tacka för den otroligt fina affischen som jag vann :)

Är så glad, nu hänger den så fint på min vägg.

ha en bra dag

Fredrika

#3 - - Cissi:

Vad mysigt med rosa färger! Jag har egentligen aldrig varit en "rosa" tjej, men nu börjar jag mer och mer uppskatta dessa toner. Jag har faktiskt lagt in lite rosa/lila accenter i vårt sovrum och det känns jätteskönt att komma in i sovrummet nu! :-) Trevlig helg på dig! Kram, Cissi

#4 - - Sandra | Inspirera Mera:

Vilken härlig idé och vilken fin dukning av Pethra.

Trevlig helg!



Svar:

Roligt att du gillar rapporterna! Det kommer fler bloggträffar har vi fått höra, då hoppas jag vi ses!

#5 - - Carina - inspirera:

Härligt annorlunda med rosa somrig färg nu på hösten...en riktig färgklick!

Kramen.

#6 - - Ellinor:

Till top