Prickar för mörka höstkvällar...

Pyssel / Permalink / 7
En av anledningarna att jag gillar hösten är att man kan omge sig med en massa levande ljus. Just nu håller jag på att samla ihop lite olika glasburkar för att använda som lyktor utomhus. Ett enkelt sätt att ge burkarna lite extra piff är att knyta ett vackert band kring. Här har jag använt prickiga satinband i 3 olika färger från Calligraphen och helt plötsligt har de gamla glasburkarna fått ett nytt liv... Lika vackra att ställa ute som att dekorera middagsbordet med!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - EmbLeM:

Väldigt enkelt, med det gör så mycket :)

#2 - - Anna:

Verkligen fint och så enkelt! Tack för tipset/Anna

#3 - - Tess : Istla.se:

Så fint =)

#4 - - af nord:

Så enkelt och vackert!

Kram

Helena

#5 - - Frida H:

Det var smart! Undra om man kan använda barnmatsburkar till någon sådan dekoration? Är det tillräckligt stora för att få ner ett värmeljus?



Skulle köpt såna där votivljus från det där ljusföretaget som har homeparty. Kommer inte på namnet. Men de ljusen smälte ju när man tände dem, så att det blev lättare att tända dem igen och igen och igen.



kram

#6 - - Carolina:

Det där blev ju jättefint! Jag som precis också börjat spara på mig glasburkar för att göra ljuslyktor av... Men jag gjorde så här http://ljuvligacarolina.blogg.se/2010/october/pysselinspiration.html



Lite ståltråd och lite pärlor! Så enkelt och fint!



Ha en bra kväll!

#7 - - Annika Olsson:

Verkligen fint!

Till top