Jag har gjort det igen... En ny lampa!

Roliga barnrum / Permalink / 14
Förra veckan visade jag en liten "lamp-makeover" jag gjort med ett loppisfynd. Nu är det dags igen. Jag blev så nöjd med den andra lampan att jag helt enkelt var tvungen att göra en till... Den här lampskärmen har nästan formen av en blomma och den fyndade jag för 15 kr!



Det gäller att vara noggrann när man tar bort tyget så att man inte skadar stålställningen. Om man vill kan man speja den men den var i fint skick när tyget kom bort så det behövdes inte. Annars kan det ju vara en kul detalj att speja den i samma färg som sladden. Den här gången föll valet på en rosa variant från Lampsladdar.se och den här söta skapelsen hänger nu i dotterns rum med en extra stor glödlampa. Visst blev den gullig!

Tips! Min andra variant med en svart/vit textilsladd kan ni se här!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - malin - tjusigt:

Så tjusigt! Jag har också gjort liknande fynd, har en lampa i hallen, och en på kontoret, har en golvlampa som väntar på makeover och rätt placering...

Tackar för tipset med de fina färgade lampsladdarna.

#2 - - Anette:

Vilken underbar lampsladd!

#3 - - Frida H:

Den inspirationen fick mig att genast åka till närmsta stora året-runt loppis och till min glädje stäljer de massa fina lampskärmar men också redan avskalade! :) Vågade inte fråga om priset, då det är kommande projekt och pengar måste sparas! Vill inte att de bara ska ligga här hemma tills jag flyttar om 2 månader.



Kram

#4 - - Maria:

Så fin- enkel, naken och läcker!

Textilsladd ger ett riktigt snyggt intryck!



Hälsningar Maria

#5 - - Anna:

Ja, du har verkligen gjort det igen! Otroligt snygg lampa även denna gång/Anna

#6 - - Sandra | Inspirera Mera:

Tjusigt och vad fint lampsladden passade in i rummet!

#7 - - isa:

Urläckert!!!!!!!!!!! jag har fruktskålar i taket här heam i samm look. luftigt och så sött tycker jag. Duktig du är!!

#8 - - Vardagstugg:

Den blev ju jättefin! Gillar sladden!

Trevlig kväll.

Annelie

#9 - - Ingen vanlig dag:

Jättesnyggt. Igen! :) En sådan liknande skulle jag kanske också satsa på till sonens kommande rum... Tack för inspiration!

/Kristina

#10 - - L:

Fantastiskt läckert!! Jag har med köpt en lampa på loppis, som jag skalat av, och älskar den. Dessvärre ser ju sladden lite halvtråkig ut, så tanken har slagit mig om en färgad. Har du köpt bara sladd, eller hela paketet för 299 kronor?? Funderar med på att beställa. Kramar Lena.

#11 - - Åse - Interiörguiden:

Så fin!

#12 - - ::fina:::

Så fin den blev! Jag gillar verkligen lampsladden, tack för tipset om den sidan. Det är något visst med lampor och extra roligt om man får en egen design till billig peng!

#13 - - Therese:

Jag bara älskar denna lampa! Såååå snygg! Väldigt inspirerande blogg =)

#14 - - Barnrum:

Sådan nongranular det var jag verkligen motsvarar enheten telegrammet, tack för tipset på diplomat. Det är något primära ljus och förändring författaren kul om du får en överlevnad dekoration för smaklöst pengar.

Till top