Solsken året om...

Inspiration / Permalink / 6

Ja, varför inte låta den gula färgen bli kvar även efter påsk? Man ser den mer och mer i olika inrednings-sammanhang. En som verkligen fått mig att tänka om när det gäller gult är min goa kompis K som när hon renoverade sitt hus satte upp två gula fondväggar. Det blev otroligt snyggt och lite gula inslag sprider faktiskt solsken året om!


Foto: eget kollage från Boligmagasinet och Country Living

#1 - - Linda:

Åååhhh, älskar gult! Kan du inte fråga din väninna om du får ta några bilder på hennes gula fondväggar och visa? Funderar också på att ha en gul fondvägg. Alla tycker jag är knasig så det skulle vara kul att få visa upp några fina bilder på det. Tack för en jättefin blogg med massor av fina bilder och tips!

kram Linda

#2 - - Marie-Louise Grimlund:

Jag kom på att jag har en gul pirra som min Dotter gav mig, för att köra ner till källsortering en bit att gå.Men strax efter fick vi ett litet hus på gården, så nu har jag rätt så nära.Det är inte ofta jag använder den.Kan ju köra stora otympliga krukor på den.Har gjort det.Onödigt bära när jag inte behöver.

Hej svejs !

#3 - - Evelyn, i hemmet:

Gult i små doser är helt okej för min del. Det där var dock lite väl för min smak ;)

#4 - - Dessi - Home and desire:

Ja, jag älskar ju gult och orange och har det annars också! :)

#5 - - Angelica:

Jag har blivit lite "allergisk" mot gult sen vi flyttade in i vårt hus. Nästan ALLA rum hade gul tapet, men nu när vi har ersatt alla rum (utan ett) med vitt så känner jag att jag faktiskt är lite sugen på gult nu till påsken. Är ju en väldigt fin färg egentligen..

#6 - - Systrar och ting:

Hej, gult är som det sailor-modet - det återkommer varje vår/sommar och känns alltid lika härligt. Det ger en föraning om att det blir både ljusare och gladare framöver!



Tack för en superfin och inspirationsrik blogg!

Till top