Lill-kusinens fina säng

Roliga barnrum / Permalink / 10
I lördags var vi på kalas och firade lill-kusinen som fyllde 3 år. Då passade jag på att ta kort på hans fina nya säng. Det är en gammal säng som fått en liten makeover och numera är vit. En kul detalj är den lilla bilen som svägerskan limmat dit. Tavlan fick han i doppresent och är en härlig färgklick på väggen.


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Susanne [Snusans inredningsblogg]:

Åh så fin! Härliga färger och kul detalj med bilen! Är själv på jakt efter ny säng till lilleman som vuxit ur spjälsängen. Skulle vilja hitta någon liknande att sätta pysselhänderna i och rusta upp...

#2 - - Karin:

Riktigt fin!

#3 - - malin karlsson:

så söt säng!!

Kram Malin

#4 - - din skratt guide:

Hejsan, gillar du att skratt ? Jo men självklart, vem gör inte de ju. Kolla in min blogg & skratta lite om mina skämt är din humor. :)

#5 - - Dessi - Home and desire:

Åh så snyggt! Jag älskar ju Moln-bäddsetet också... Får nog bli ett såndant till bebis! :)

#6 - - Liv:

jag älskar gamla möbler.. så charmigt.

jätte fin tavla :-)

#7 - - Anna:

Oj, vilken fin säng!/Anna

#8 - - Ida Westerberg:

Hej!

Vilken trevlig blogg du har. Kika gärna in på min sida, jag är designer och har nyligen börjat sälja barnmotiv. Kanske finns det något du gillar.

#9 - - Barnrum:

Trevligt flaggan och stad detalj med bilen! Är medvetandet i aktivitet av nya sängar till den lille mannen som har vuxit ur korten. Skulle liknande att uppfatta någon som sätter din förvaring i listigheten och reparera ...

#10 - - Sita:

Var kommer tavlan ifrån, vill gärna ha en till kommande pojken! Fin inspirationssida!

Till top