Inredningsnytt i veckan...

Inredning & Shopping / Permalink / 5
Jag får under veckorna en massa roliga pressnyheter men tiden räcker inte till att kika på allt. Men igår tog jag mig tid att gå igenom några och här bjuder på ett urval av guldkorn som lite inspiration en söndag som denna...


Vita och svarta golv spås bli riktigt poppis i höst. Här ett nytt vitlaserat trägolv från Tarkett i plankmönster med borstad yta och fasade kanter. Behandlad med slitstark Proteco Natura lack.

Nya muggar och assietter från samarbetet mellan Rörstrand och Filippa K. Missa inte den roliga bloggen Design Day by Day som Simplicity-Jannice driver. Bakom bloggen står Fiskars Sweden med ett brandsortiment som inkluderar de sju varumärken Iittala, Rörstrand, Hackman, Höganäs Keramik, Fiskars, Boda Nova och Arabia.


Fastighetsbyrån har startat en tävling där de söker "Sveriges Charmigaste hem". Alla är välkomna att delta och förstapris är ett hemma-hos-reportage i Expressen Leva & Bo tillsammans med ett presentkort på valfri inredningsbutik till ett värde av 30 000 kr. Du läsa mer och se de bidrag som redan har kommit in här!
#1 - - Tess S:

åh vilka underbara inspo bilder.

#2 - - Anness Design:

Härliga miljöer!



/Kram Anne

#3 - - cammie:

=)

#4 - - Fishis:

Wow, vilken trevlig blogg jag kom till ;)



-ÄT MER FISK www.bloggfisken.blogg.se

#5 - - Kara:

Lovely inspiration!

Till top