Dukning mellan tårar och skratt...

Dukningstips / Permalink / 5
Mitt i all sorg dagen då min svärmor gick bort så hade vi ju bjudit in till barnkalas för att fira dotterns födelsedag. Min svärmors bortgång skedde bara timmar innan kalaset så jag bad min man stanna vid sin mammas sida och inte tänka på kalaset. Jag visste att barnens farmor hade velat att vi hade kalaset så mitt i all bedrövelse gjorde jag mitt bästa för att göra det så fint som möjligt inför tjejernas "Glitter & Glamour-tema". Prylarna jag hittade hos Partytajm blev verkligen en stor hjälp på vägen att få till den "glammiga" känslan. (läs mer här). Vi hade ju bjudit in till kalaset tillsammans med en av hennes bästa vänner så med ett enormt stöd från hennes mamma och man gick kalaset jättebra. De bakade, fixade supersöta tilltugg och även underbara små godispåsar tillsammans med vår dotter. Tack snälla Maria och Anders!



Vi valde att inte berätta för barnen om deras farmor förrän efter kalaset och det kändes som det var helt rätt beslut och det är verkligen våra underbara barn som gör att livet måste gå vidare. Mitt i allt det ledsamma som hände så fanns det ljusglimtar som ger en perspektiv på livet. Som dotterns underbara kommentar när vi precis har berättat den tråkiga nyheten för henne och hennes storebror. Där ligger vi allesammans i dubbelsängen och är otroligt ledsna och mitt i allt detta så sträcker hon sig fram, lägger armarna om sin pappa och viskar i hans öra: Men pappa, vi har iallafall sparat pizza till dig från kalaset... Ja, när man är liten måste ju pizza vara den bästa trösten man kan få!
#1 - - Nilla:

Oh my God.....lilla gulletjejen.....sitter här med tårar i ögonen och kan riktigt se henne framför mig. Hon är bara för skön och antagligen en av mycket få personer som kunde få pappa att dra en aning på smilbanden....Kram på er!!!

#2 - - Anna J:

Så fint du hade gjort. Förstår att det måste ha varit jobbigt när något sådant händer att försöka hitta glädjen mitt i all sorg.



Skickar en massa kramar.

#3 - - Maria - med bebis i magen ☆:

åh vad jag blev sugen på sötsaker nu :)

#4 - - Emelie:

Jag beklagar er tunga och stora förlust och sorg. Livet är sannerligen inte rättvist.

Hoppas barnens kalas var precis så roligt som de hoppats på!

Stor kram till dig!

#5 - - Linda:

Vilken fantastisk fin dukning du gjorde och vad fint att du orkade genomföra kalaset för barnens skull. Gullig kommentar om pizzan, såklart det är bland det viktigaste i livet för ett barn :) Tänk om man kunde få vara barn för en stund, slippa bekymmet och ansvar. Men livet måste ju gå vidare och visst vill man det. Men självklart måste man få sörja i den takt som man själv behöver också. Ta hand om dig och din familj! Glömt inte bort dig själv, det är lätt gjort när man tar hand om de allra närmsta. Kramar i massor / Linda

Till top