Tävla & Vinn Tapeter från Boråstapeter

/ Permalink / 27
Då var det dags för en ny tävling här hos Ellas Inspiration. Den här gången är den sponsrad av Boråstapeter i samarbete med Happy Homes. I dagarna har kollektionen Lace haft premiär hos Boråstapeter. Nu har du chansen att vinna upp till 7 rullar av valfritt mönster ur kollektionen som låter romantiken blomma ut på allvar. Känslan är starkt feminin med ljusa färger och mönster som blommor, spets och paisley. De mörka inslagen av mörkt lila och svart ger attityd och en sirlig tuffhet under den söta ytan. Du kan se de olika mönstren och provtapetsera kollektionen hos Boråstapeter.



Tävlingsregler

För att delta i tävlingen ska du svara på två frågor i kommentarsfältet nedan. 1) Vad heter tjänsten som Happy Homes erbjuder i form av råd och hjälp med val av material, kulörer och mönster för alla ytor inomhus? 2) Vilket rum vill du göra om med tapeter från kollektionen Lace och varför? Motivera!

Om du väljer att "
Gilla Ellas Inspiration" på Facebook så ökar dina chanser med det dubbla...

Om du länkar till tävlingen från din blogg eller Facebook alternativt tipsar 3 vänner per mail så ökar dina chanser ytterligare!

Glöm inte ange länken till din blogg, FB eller skicka kopia på mailet till:
ellasinspiration@comhem.se

Tävlingen avslutas på Söndag 20 mars kl. 23:59. Vinnaren meddelas i detta inlägg. Ev.vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Tips! Vill du få reda på senaste nytt inom färg, tapet, golv och kakel? Anmäl dig till
Happy Homes Nyhetsbrev. Klicka här! På hemsidan hittar du även deras egna tidning, som kommer ut 10 ggr/år. Senaste numret kan du läsa här!

*****************************************************************

Då var tävlingen avslutad och jag kan avslöja att vinnaren av tapeter ur kollektionen Lace önskar sig ett rosaskimrande och romantiskt sovrum.. Ett stort grattis säger jag till Fru Sofie som blev den lyckliga vinnaren den här gången! Sofie, hör av dig med dina uppgifter via ellasinspiration@comhem.se så kommer dina tapeter!

Ett stort tack till alla er som deltog i tävlingen och ett lika stort tack till Boråstapeter och Happy Homes som sponsrade med den roliga vinsten!

#1 - - Spirande grönt:

1. Färgsättningshjälp.

2. Behöver nya tapeter till matsalen, på momangen. 90-talet ringde nämligen och krävde tillbaka de solgula som sitter där nu.



Ha en fin söndag,

Rebecca

#2 - - FruSofie:

1. Tjänsten heter Färgsättningshjälp



2. Jag har redan spanat in Lace och blev så förälskad i den ljusrosa tapeten som jag så gärna skulle vilja ha i vårt sovrum, den skulle passat så bra in där jag vill ha en romantisk känsla. Nu har vi det vitt och ljust med flera meter upp i nocken och takbjälkar, dock så är nuvarande tapet inte vårt val och jag hade blivit så glad om jag hade fått byta ut den till den vackra Lace som är mer i min smak!



Jag "Gillar" dig på Facebook!



Kram Sofie

#3 - - Ewa:

1.Färgsättningshjälp!

2. Jag skulle välja 1331 i min hall för den ser nästan precis ut som den min mormor och morfar hade i deras farstu, som var en riktig gammeldags farstu , där mormor hade alla sina pelargoner. Jag skulle matcha tapeten med samma inredning och samma blommor.

#4 - - Emelie:

1. FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP

2. Åh då skulle jag vilja ge min dotter Joline en härlig och blommig tapet i hennes nya och egna lilla rum hon snart ska av oss!



Tack! Vh Emelie

#5 - - Sara Ohlgren:

1. Tjänsten heter Färgsättningshjälp

2. Å så svårt att välja... Lace 1336 skulle göra sig utmärkt i vårt sovrum, 1346 i vårt allrum, kan fortsätta i all evighet, gillar alla!



Kram Sara

#6 - - Maria:

1. Tjänsten heter Färgsättningstjänst.

2. Jag bor med min son i en tvåa, och eftersom han är tonåring och har fått sovrummet som sitt rum så har jag min säng i vardagsrummet. En tapet måste alltså kännas bra både för vardagsrumskänslan och för sovrumskänslan, och gå att kombinera med mina möbler och inte krocka med färger i textiler som kuddar, sängkläder och filtar som jag varierar. Lace 1331 är precis vad jag letar efter, en stormönstrad tapet vars naturfärger gör att den funkar med det mesta i mitt vardags/sovrum. Den skulle passa super i mitt rum, kan se framför mig hur fint det skulle bli!



Jag har gillat Ellas inspiration på facebook :-)

#7 - - Johanna:

1)Tjänsten heter färgsättningstjänst

2)Då skulle jag vilja tapetsera om allrummet i sommarstugan som vi precis tagit över. Idag är det mintgrönt så man mår dåligt.



#8 - - Petran på DesignInsight:

1. färgsättningshjälp

2. Jag skulle inte använda tapeten själv utan ge vinsten till mina kusiner som bor i en hyresrätt och behöver få nya tapeter. Nu är de tuffa tonåringar men det syns inte på deras rum, där har tapeterna suttit i närmare 10år och passar inte alls deras personligheter. Skulle tippa på att Lace passar alldeles utmärkt till unga tonåringar som är noga med hur allt ser ut, kläder som inredning. Lite mer moget än de färgglada barntapeter som sitter där nu.

#9 - - gabriella:

Men kan få färgsättniingehjälp



Ett rum som behöver färgsättningshjälp hos oss är det så kallade whiskyrummet.

Där förvaras makens whisktsamling och dit tar han vänner och bekanta när det skall provas whisky.

Det hade varit jättekul med mörka sirliga tapeter som blandas med glada skratt å rökighet.

Spännande!

#10 - - jessica.:

1.Färgsättningshjälp!

2. Om jag vann tapet till ett rum så skulle jag använda det till familjens sommmarstuga, ett av de två sovrummen har ännu inte fått någon tapet sedan renoveringen och det skulle verkligen passa perfekt med en ljus och härlig blommig tapet där inne!

#11 - - Carolina:

1. Färgsättningshjälp

2. Vi bygger nytt hus och det är såå svårt att välja tapeter i ett hus man ännu inte bor i! Om jag vann en tapet ur serien Lace, som jag verkligen förstår var den fått sitt namn och inspiration ifrån, så skulle jag välja den skira 1338 till mitt arbetsrum. Kul också att se ett par svarta tapeter i kollektionen! Och vilka "modiga" rosmönster - spännande!



Hälsningar Carolina



#12 - - Ann-Kristin:

1. Färgsättningshjälp



2. Vårat sovrum är sista rummet ut för renovering. Och vad kan då passa bättre än en Lace tapet. Vilket tillfälle- om man nu har lyckan med sig.



Ann-Kristin

#13 - - Angelica:

1. Tjänsten heter Färgsättningshjälp

2. Om jag vinner skulle jag vilja använda tapeten i mitt blivande pysselrum. Ljust nu är där en ljusblå tapet men jag skulle verkligen vilja ge det den feminina känsla som lace ger :-)



#14 - - lovisa:

snygg design!

#15 - - Jenny Sjöberg:

Svar:

1. Färgsättningshjälp

2. Datarummet/gästrummet



Motivering:

Det är det rummet som jag mest är i, men också enda rummet som jag inte trivs med tapeterna på väggarna i. Tror inte heller att gästerna blir glada av att sova över mellan dessa trista väggar...

Det här rummet är helt klart i behov av en uppfräschning.

Jag har varit inne på sidan och provtapetserat och konstaterat att det blir inga problem att hitta en tapet från Lace-serien.

Sedan var det länge sedan jag och maken tapetserade - det blir en aktiv sysselsättning för oss. Och har vi vunnit tapeterna kan inte hyrevärden annat än att bevilja det hela!

Ett fulländat hem är nära... :)



Extra lotter:

Gillar på FB, nr 91.

Länkat:

http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/03/16/4863475-tavling-vinn-tapeter-fran-borastapeter/

#16 - - Elin:

1. Färgsättningshjälp!



2. "Matrummet", det rum som angränsar till vårt lilla retrokök och som vi nu använder som matrum behöver en rejäl makeover! Vi är där inne varje dag, en familj på 5 personer och de vita väggarna plockar upp varje ketchupstänk som kommer i dess väg...

Jag skulle vilja ha en riktigt mönstrad tapet där inne, i lite gammal känsla. 1365, med rosor på tex skulle sitta perfekt där inne!

#17 - - Elin:

P.s, "gillat" på facebook, nr 92 =)

#18 - - Mia:

1. Färgsättningshjälp

2. Det skulle - till slut - bli tonårsdotterns tur att få fixa till sitt rum. Sen fick vi vattenskada i köket...

All tid, ork och inspiration fick riktas in på det. Men snart är det klart och jag vet någon som skulle jubla över lite nya tapeter - Äntligen! ;)



Gillar på fb!

#19 - - Hanna - Whiterainbow:

1. Färgsättningshjälp



2. Jag skulle vilja tapetsera om i köket för här är det beige just nu och det passar inte in i min smak.



Kram

#20 - - A House With A Viewa:

Åh så kul med en sådan här utlottning! Jag är VERKLIGEN i behov av nya tapeter!!!



Svar på frågor:



1). Färgsättningshjälp.

2) Åhhh, jag skulle vilja göra så fint i mitt trista TV-rum, urk... TV:n har brakat sönder och soffan sjunger på sista versen, suck. En bra start vore att göra lite snyggt på väggarna :) Jag tror att Lace nr 1337 skulle bli helfint som en fondvägg!



Hoppas hoppas hoppas...



Länkar från mig!



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

#21 - - millasv:

Självklart vill jag vara med och tävla.

1. Happy Homes erbjuder färgsättningshjälp.

2. Nu har vi fixat barnens rum och jag känner att det är dags för vårt sovrum snart, eller nu! Lace 1346 blir lagom romantiskt, snyggt och vågat för oss fega blekfisar.



Håller tummarna!



Mvh

millasv

#22 - - Sigfrid:

1)Färgsättningshjälp

2)Jeg ville brukt Lace-tapet i mitt garderoberom.

-Luksus, sensuelt og avslappende atmosfære.

#23 - - Ullis/Leva på landet:

1. Färgsättningshjälp

2. Jag skulle vilja tapetsera om vårt allrum. Det hänger ihop med köket som vi gjorde om förra året. Där går det nu i en gammal stil och jag skulle vilja att allrummet gör det också. Nu sitter där en fiskbensmönstrad glasfiberväv, inte alls kul.... Finns flera tapeter i kollektionen som skulle passa utmärkt.

#24 - - ullaisa:

Svar:

1 Färgsättningshjälp



2 Vi har nyss köpt en lägenhet och i en rummet är det sssååååååååååå fula tapeter så jag vill gärna vinna nya snygga tills vi flyttar in!!!!!!!!1

Tyvärr funkar det inte när jag går in och “provtapetserar” så jag kan inte bestämma tapet nu

hälsningar

ulla

#25 - - Carina:

1. Tjänsten heter Färgsättningshjälp

2. Lace 1363 blir en perfekt fondvägg i mitt sovrum eller vardagsrum!

#26 - - Maria:

1. Färgsättningshjälp

2. Vi har nyss köpt ett hus från -76, ser ut därefter också. Behöver nya tapeter till varenda rum, men det kostar ju såklart litegrann, så det vore underbart att få hjälp med det till ett rum iallafall! Då skulle jag välja vardagsrummet där familjen och vännerna umgås mest!

#27 - - FruSofie:

Har varit inne här flera gånger och kikat och trodde knappt det var sant nu när jag läste mitt namn här, blev sååååå GLAD!!!!!!

Vårt sovrum kommer att bli så vackert.



Mailar dig på direkten=)



Kram

Till top