En liten aptitretare...

Bak & Mat / Permalink / 4
Vilken otroligt rolig eftermiddag och kväll vi hade igår. Vi var ett av 57 (!) par som var med på en cykelfest där det gick ut på att man cyklade runt och åt mat hos nya bekantskaper. Vi hade fått i uppdrag att ordna förrätt för 3 par som dök upp hemma hos oss. Först bjöd vi på lite bubbel och tilltugg i uterummet och sedan bjöds det på en getost-toast med hemmagjord fikonchutney.
.
Som små aptitretare serverade vi ett litet fat med serranoskinka, surdegsbröd med olivolja, marinerad plommontomat, balsamicomarinerad parmensanost och en oliv!
.
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
.
Efter detta fick samtliga gäster var sitt kuvert där det stod adressen på nästa ställe som skulle servera huvudrätten. Otroligt kul idé och så många cyklande människor det var i kvarteret när vi åkte iväg till vår middag. Kvällen avslutades på lokal med uppträde och partaj långt in på små timmarna...
#1 - - Nellie:

Oj, vad gott det ser ut, mycket fint komponerad tallrik! Har aldrig testat cykelmiddag men det låter onekligen supertrevligt. :) /Nellie

#2 - - Maria L:

Vilken toppenbra idé istället för vanliga snittar. Den ska jag sno till helgen!

#3 - - Sofia - Sofias Inredning:

Vad roligt det låter! :)

#4 - - Susanne:

Låter som en kul grej! gillar idén väldi massa :)

Du jag ska ha en temafest i januari. Tänkte om du kan ge lite tips i din blogg om jag ger dig min temaidé! Du kanske får mig på helt andra tankar!

:)

Till top