Nu öppar jag bloggshopen igen!

Bak & Mat / Permalink / 5
Idag är det dags för min webbshop i samarbete med Lagerhaus att återigen slå upp portarna. Även den här gången har jag valt ut några favoriter. En bonus är att jag kommer att byta produkter i shopen med jämna mellanrum. *ler* Nu när trädgårdarna fylls med både äpplen och plommon så är det läge att upptäcka nya bakverk. Jag har valt några prylar som gör höstens bakning till en lustfylld upplevelse för både kropp och själ! 

Shoppa prylarna gör du genom att klicka på  "Lagerhaus-bilden" till höger eller via länken "WEBBSHOP" i menyn högst upp!

Trevlig shopping (och bakning...)!


Mina utvalda favoriter är: Kökshandduk Veggie, boken "Cupcakes, kakor och Cheesecake", bunke med lock för smet och förvaring, allglas Bodega mini för både mys och dessert, fiffigt mått i rostfritt stål (med markeringar upp till 1 liter!), Dualit handvisp i högblank vit och slutligen bakformar med bärmotiv.
#1 - - Silje Marie:

Trevlig blogg!



RÖSTA KRISTOFFER SOM NY LEVERPOSTEI BARN

Rösta varje dag!



Länk: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

#2 - - Monica:

Roliga o fina saker.. bakning är mysigt i detta ruskväder vi har nu.. bakat bröd har jag pysslat med i eftermiddag, mysigt! Den fina boken skulle jag vilja ha.. får väl beställa endera dagen =). Ha det gott/Moa

#3 - - Lina:

Boken kan jag rekomendera! Jag har den i min samling och är en av det bästa.

#4 - - Tove - Formfront:

Kul med webshop! Tyvärr kan jag inte baka över huvudtaget, men jag äter gärna och därför ger jag alltid bort bakprylar till min syster i present. Så hon kan baka och jag kan äta ;)

#5 - - Karin på Ellas Inspiration:

Silje Marie: Tack så mycket!

Monica: Ja, vilket väder! Man vill inte ens gå ut och plocka äpplen till kakan...

Lina: Åh så kul att du gillar boken! Har inte provat något recept ännu men det ser lovande ut!

Tove: Ja, då kan ju shoppa lite nytt till Syrran!



Kram Karin

Till top