Tävla & Vinn biljett till Antik & Kuriosamässan

/ Permalink / 3

Nu har du och fyra till chansen att vinna var sin biljett till helgen den 30 september – 2 oktober med mässorna Antik & Kuriosamässan och Konstnärernas Höstsalong som äger rum på Kistamässan. Här möter du 240 utställare som visar upp konst, design och antikt!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen om en biljett är att svara på nedanstående frågor och motivera kort varför just du ska vinna. Lycka till!






1. Antik & Kuriosamässan kommer att visa upp ett antal folkkära serviser som väcker nostalgiska minnen hos många av oss. Hur många serviser är det som visas?

2. Varför vill just du vinna en biljett till mässan?

*Tävlingen pågår t.o.m den 21 september 2011. 5 biljetter värda 150 kr styck står på spel. Rätt svar och bäst motivering utses av Ellas Inspiration och kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad! Ett stort grattis till Therese, Viktoria och Elin som vann biljetterna!

#1 - - Therese:

Hej,



1. 20 olika serviser kommer att visas.

2. Jag vill gärna gå och ta med min kära sambo, han har aldrig tidigare varit där och jag skulle med glädje introducera honom för mitt störta och mest älskvärda intresse!



Hälsningar,

Therese

#2 - - Viktoria:

1.20 olika serviser.

2. Jag skulle vilja överraska min kära kusin som för många många år sedan öppnade en helt ny underbar värld för mig- Den antika och kuriosa. Hon skulle bli så glad och jag skulle kunna "bjuda tillbaka" på ett härligt sätt genom att ta med henne dit på en hemlig resa! //Viktoria

#3 - - Elin:

1. 20 st

2. måste nu min penna vässa

för att vinna biljetter till en mässa!

tänker så det luktar bränt,

för att något fyndigt få på pränt.

Fantasin den liksom tryter

trots att habegäret ryter:

-Jag vill gå på Antik&Kuriosa!

Till top