Annorlunda köksbelysning

Kök / Permalink / 8
Det blir väldigt mycket spanande på köksinspiration just nu...*ler* Sedan har jag två kompisar som också är mitt uppe i att byta sina kök så det är många idéer som bollas fram och tillbaks. Jag är ju än så länge bara på planeringsstadiet men här är det nog så viktigt... En sak att fundera på är ju belysningen i köket och här hittade jag några roliga och lite annorlunda idéer!

Nu tar jag lite ledigt några dagar... Ska åka iväg med familj och vänner och försöka njuta av "den svenska vintern", så länge den nu varar...


Foto: via Kvänum
#1 - - Nyman:

Alla dom lamporna är så sjukt snygga. Hittade en blogg för ett tag sen som har gjort egna vägglampor till köket av skrivbordslampor från IKEA. Superfina blev dom, funderar själv på att göra såna :-D

#2 - - Malin:

Kul med lite annorlunda idéer, gillade framförallt den första bilden.

#3 - - seperti:

Wow så fint!

#4 - - daniel:

Det ser ju riktigt bra ut!

#5 - - Lo:

Mycket fina, stilrena kök! Ett litet tips om du vill hitta fler fina ideer till ditt kök är att titta på spanska och franska "köksidor".Ofta härliga kök med lite annorlunda lösningar för oss skandinaver. Man kanske inte vill ha sitt kök exakt si eller så, men det är en kul input.Och man måste inte kunna språket när det är bilden som talar ;-)

Lo

#6 - - Carita Liljendahl:

Den där vita tegelväggen är jättefin och lösningen med belysning där intressant!

#7 - - Dahlarna - Viktoria:

Läckert med nya lösningar på belysning!! Gillar detta :-)!

Hoppas allt är bra med dig! Kram

#8 - - Lenas HEM:

I lööööv it! Snodde detta av dig, men har självklart länkat till dig! TACK för att du hjälper till att ge mig min dagliga dos av inspiration :-)

Till top