Köksbelysning i närbild...

Lampor & lyktor / Permalink / 4
Nu är jag hemma igen! Vi har haft några underbara dagar med skidåkning och mys med familj och vänner. Har ont i hela kroppen men det är faktiskt en riktigt skön känsla... *ler* På vägen hem gjorde vi ett stopp på Kökets Hus som har Kvänums största köksutställning och låg passande nog utmed E20. Ett hus i 2 våningar fylld med köksinspiration var som gjort för mig!



Här hittade jag faktiskt köket som jag visade på sista bilden i förra inlägget och passade på att göra en "närbildstudie" med mobilen av de coola vägglamporna!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - malin:

Där har jag varit flera gånger, då jag bor längs e20 vid nääs fabriker.

Massor av inspiration!

Önskar dig en fin kväll!

Kram Malin

#2 - - Anonym:

Tack för en väldigt inspirerande blogg! När jag såg dina hjärtan i lera så åkate jag till Clas Ohlsons och köpte stämplar :o) Nu har jag gjort ett gäng hjärtan samt några fjärillar. Om du är nyfiken på vad du inspirerat mig till så har du inlägget nedan :o)



http://lindisplace.blogg.se/2012/february/fjarillar-i-lera.html

#3 - - Linda:

Tjusigt!!

#4 - - Köksinspiration:

Hitta koksinspiration.nu när jag leta efter köksinspiration. Den sidan underlätt väldigt mycket eftersom du kunde se köksbilder + när du hitta ett kök som du gilla så kunde du lätt hitta alla köksbutiker som sålde samma kök.

Till top