4 x Dragonfly

Inredning & Shopping / Permalink / 7

Jag har verkligen fått det här lilla krypet på hjärnan! Tänk att en sådan liten insekt kan bli så otroligt populär! Dragonfly eller trollslända som vi svenskar kallar den pryder numera en uppsjö inredningsdetaljer och hemma hos mig hittar man den också... och jag tackar inte nej till fler!!


Kudde med tryckt mönster från Ellos, liten tavla från Ellis Corner, artprint från Hagedornhagen, finns hos Perlan Living (& hos mig!) och små lyktor från Bloomingville, vet inte om de finns i någon butik ännu... Tips önskas isåfall!

#1 - - Anna / Sand's Drömmar:

Jaa, jag hade ju ett motsvarande inlägg bara häromveckan. Och just nu kan man vinna precis den där tavlan inne hos mig :)

#2 - - Marie-Louise Grimlund:

Ja den är verkligen speciell.

Lever den verkligen bara en dag.



Den där lilla blå helikoptern som står still i luften.



Kul insekt.



Jag älskar fjärilar.Finns en sida på FB.Vi som gillar fjärilar.

#3 - - Ann-Ci:

Hej, ett tips på bilder/foton av fjärilar o insekter www.aurorabild.se, helt fantastiska. Jag läser din fina blogg varje dag,

#4 - - Designing good life - Sarah:

Jag tycker dom är fina så länge dom visas på en tavla eller en kudde. Gillar inte flygfän lika mycket i verkliga livet...

#5 - - Kajsa:

Ååå vilka fina saker!!! Jag beställde både kudden och tavlan :)

#6 - - Linda:

Sjukt fina fjärilar måste jag säga. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa de själv.

#7 - - Lina:

Alvashus.se har de fina lyktorna! De är något jag absolut inte kommer kunna hålla mig ifrån att klicka hem när vi flyttar! :) 99:- är ju rena kapet!

Till top