Tävla & Vinn Bosch skruvdragare med exklusiv vinöppnare

/ Permalink / 19
Jag tänkte att vi rivstartar det här året med en tävling! Den här gången har du chansen att vinna en Bosch IXO skruvdragare som även kan användas som vinöppnare! Fiffigt eller hur? Det är en specialutgåva med unik design som levereras i ett snygg paket och finns endast i 9000 ex.



Svara på frågorna under kommentarsfälet i det här inlägget och du har chansen att vinna Bosch IXO.

1. Vilket är ditt bästa renoveringstips? Kreativa idéer efterlyses som start på det nya året. Motivera kort.
2. Länka till tävlingen från din blogg, Facebook eller tipsa 5 vänner per mail (kopia på mailet till
ellasinspiration@comhem.se) och du får en extra lott! Glöm inte ange i ditt tävlingssvar om du har tipsat!

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. den  10 januari. Vinnaren utses av Bosch och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren är nu utsedd! Ett stort grattis till Sandra med bloggen http://shabbychicme.blogg.se/ som bjöd på ett renoveringstips med både nytänk och återvinning. Ett stort tack till er alla som deltog!
#1 - - PAULINE:

Mitt bästa renoveringstips är följande:



1. Börja med ett "vitt blad" - dvs. ska du göra om ett rum så ta ut ALLT (möbler, gardiner, rubbet...) och se till att starta med vita/ljusa väggar! Fundera sedan över vilken stil du vill ha, ev. färg/tapeter osv.



2. Använd gamla charmiga detaljer i huset! Vi gick fram en gammal trävägg och istället för att gipsa över den, så lät vi den vara kvar som en kontrast till allt det nya och moderna :)

#2 - - Marita L:

1. Mitt bästa tips är att köpa gamla ramar på loppis och måla om och sedan skruvar man fast skivor på baksidan och har som anslagstavlor.



Jag mailar också.

#3 - - Iris:

1. Mitt tips är att våga! Det värsta som kan hända är att det blir lite fel och då lär vi oss av det! Ingen tar skada av att det är skruvhål på fel ställe eller att väggfärgen hamnat i taket! Det är bara att köra!



Jag tipsar på min facebook!



Kram /iris

#4 - - guldmulten:

Ett litet men ack så bra tips kommer här :)

I får källare hade vi "guldiga" handtag på alla dörrar. Vi ville inte ha detta men tyckte att det blev lite dyrt att köpa nya så vi budgetrenoverade. Vi köpte silverspray och spraymålade dem. Det blev kanon, de ser precis ut som rostfria. Snabbt! Billigt! Enkelt! Snyggt! och gör stoor skillnad! =)



Länkar från min blogg!!

#5 - - malin:

Hej och godmorgon! Vilken kul tävling! Tips till renovering, ok, ja skulle nog säga att låta rummet få stå ett tag helt naket, så går du in ngn gång om dagen och känner in energierna.Jag har nämligen alltid haft så bråttom och vill att allt skall bli klart direkt. Att samla in ideer i en moodboard är bra, då kan det liksom inte bli fel.

Utgå alltid från rummets karaktär och även om man väljer helt vanliga, klassiska material är det alltid kul om det är något som sticker ut/överraskar.

Ha en fin dag och jag länkar till tävlingen!

Kram

#6 - - Lina:

1. Renoveringstips, jag bytar ut detaljerna i rummet. Detaljerna görs så att jag inte tröttnar på rummen lika ofta, då jag älskar att förändra och våga göra något nytt som i sin tur kan bli dyrt i längden. Så med billiga medel förändra rummet, med tex kuddar, ljushållare.

2. Jag länkar från min blogg: linasliviord.blogspot.com

#7 - - Marlene:

Mitt bästa renoveringstips är att ha roligt! Det behöver inte vara så svårt att fixa lite hemma, och vare sig det är en stor eller liten renovering så måste glädjen och skratten vara med.

#8 - - Sandra:

Mitt tips är att köpa gamla fönster, häfta fast hönsnät och en tunn plywoodskiva som man målar med griffeltavelfärg, så har man en stor anslagstavla som man både kan skriva på, och sätta fast lappar och viktiga brev på! :)

#9 - - Rolf:

Ett bra tips är att aldrig starta något projekt utan att ha rätt verktyg för uppgiften. Ibland kan det bli billigare att anställa någon för en uppgift än köpa rätt verktyg för uppgiften. Fel verktyg eller fel användt verktyg kan göra resultatet uselt och dyrt att göra om

#10 - - Karin S:

Bjud in ett gäng vänner och släktingar på fika. Ta hjälp av dem med idéer och förslag. Var öppen. Jag tror det är lätt att göra felet att tänka för kortsiktigt. Alltså vad man behöver precis för stunden. Behov ändras ständigt i livet så försök att hitta på något som kan modifieras om din livssituation förändras. Men fega såklart inte, måla om är ju t.e.x. lätt!

#11 - - Karin S:

Jag har mailat 5 vänner och dig!



Mvh



Karin

#12 - - Gunilla:

Med en fondvägg förändrar man garanterat ett rum. En personlig fondvägg skapar man enkelt genom att hänga många tavlor/foton som ett stort collage på en vägg i rummet, istället för att måla eller tapetsera.

#13 - - Jessica Hellström:

En superfin spegel som du själv har gjort är enkelt att göra: Hitta ett gammalt fönster med tre/sex/nio rutor och byt ut glasen mot spegelglas, går att beställa hos den lokala glasmästeriet, och måla om fönstret vitt så att det blir lite gammaldags. En härlig spegel att sätta upp i hallen som då ser ut att ha suttit där i många år. Älskar det!

Har tipsat tävlingen på min Facebook (Jessica Hellström)

#14 - - Lisa:

Renoveringstips:

*Använd BRA verktyg! Köp, hyr eller låna.

*Använd BRA material. Det kan vara viktigare att spacklet är av god kvalitet än väggfärgen eftersom färgen kommer säkert bytas men är underlaget bra har man en god grund.

*Ta hjälp av vänner & familj, dels till renoveringsarbete men oxå till städhjälp/barnvaktshjälp.

*Lej ut de svåraste arbetsuppgifterna!

*Utnyttja ROT-avdraget.

*Ha bra belysning & utrustning som stegpallar...

*Ha en budget, med marginal

*Låt besluten ta tid, men kör när ni väl bestämt er!

*Kolla i tidningar och på bloggar efter inspiration!



Jag länkar till min blogg!

/Lisa

#15 - - anette eriksson:

Jag har länkat till min Facebook

Mitt bästa tips är när du ska tapetsera och skruva ur rätt säkring, sätt i kontakten till damsugaren i aktuellt uttag och starta dammsugaren. När den blir tyst så vet du att det är rätt säkring!

Jag använde en lampa innan och fick en rejäl stöt p.g.a att det visade sig att glödlampan var trasig och jag tagit ur fel säkring!

#16 - - Kristina Karlsson:

Mitt bästa renoveringstips är att försöka se charmen i det befintliga. Man behöver inte köpa nytt utan färg och lite snickarkärlek brukar göra underverk!



Vilken helt fantastisk skruvdragare. Jag jublar och delar med mig på facebook :-)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000685670266&ref=tn_tnmn#!/permalink.php?story_fbid=267571333306270&id=100000685670266

#17 - - Kristine Johansson:

För det första vill jag bara säga att du har otroligt många härliga tips och dukningar! Dina idéer användes flitigt både på jul och nyår! Nyår blev det blommorna från hyacinterna runt servett och glas! Det blev en ljuvlig dukning!



Mitt bästa renoveringstips är att inte ta bort charmen och husetshjärta! Vi bor i ett gammalt hus där våran öppna spis i köket är det vackraste. Den var lite skadad när vi flyttade hit, men ist för att ta bort och göra nytt. Laga, fixa och trixa! Den är idag otroligt vacker och jag ångrar inte en minut att vi la ner mer jobb och kärlek på den befintliga ist för att ta bort och köpa en ny!

Men att tänka på är ju att använda RÄTT verktyg, färg och material till RÄTT sak! När man har gjort något ordentligt känns det väldigt mycket bättre efteråt och oftast syns det att det ligger hjärta i sakerna!



http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=906660050&__user=906660050

#18 - - Therese:

Mina bästa renoveringstips är:

1. Ha och ta dig tid! Stressa aldrig fram en "dröm. Sannorlikheten att det blir pannkaka är överhängande om du inte är van att renovera.

2. Planera! Hur och vad vill du verkligen ha. Kommer det fungera i ditt liv?

3. VÅGA! Våga göra fel, testa nytt och exprimentera!



Min kommande renoveringsprojekt är att göra väggfasta blomlådor! Min egna design med krumilurer och vinkar.



MVH

Therese

#19 - - camilla andersson:

Belamra inte hemmet med fler saker i onödan. Innan du skaffar något nytt, fundera på om du kan använda något du redan har och lägga till en funktion, dvs "ta två saker och gör till en". Du får ett stilrent och annorlunda hem.

Ett exempel:

1) jag har en tavla i hallen alldeles innanför ytterdörren

2) jag hittar aldrig mina nycklar i synnerhet inte om jag har bråttom



Alltså borrade jag ett grunt hål i underkanten på tavelramen, klistrade dit en stark magnet och vips hade jag en nyckelupphängning.



Mycket nöjd med detta eftersom nyckelhållaren inte syns över huvud taget förrän den används, annars ser det bara ut som en tavla.



Jag har länkat till tävlingen från facebook:

http://www.facebook.com/#!/camilla.andersson.thn

Till top