Snart skördetid?!

/ Permalink / 2
Jag har inga gröna fingrar över huvudtaget så även om planerna är att jag ska börja så egna grönsaker varje sommar så brukar det sluta med en ynklig liten tomatplanta. Och ynklig är verkligen rätta benämningen på årets skörd... *ler* En enda liten tomat hänger och mognar¨så sakta men lite mysigt är det trots allt när det är dags för skördning!
 
Fråga: Är det snart dags för skördetid hos dig? Vad finns i dina land?
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
#1 - - TiniTott:

Det är så härligt med egna tomater =) Jag är i och för sig ingen expert, men jag brukar ha iallafall en ganska så stor kruka till tomatplantan. Den behöver lite utrymme för att kunna växa och bli riktigt stor och fin. Mina är nog på ca 10 liter minst tror jag. =)

Svar: Hmmm, kan det vara därför den inte växer? Ja, mina kunskaper på området är ytterst begränsade som du märker. hi hi Kram Karin, www.ellasinspiration.se
Ellas Inspiration

#2 - - Frida Öhrman:

Ja, det går lite långsamt i år tycker jag, har ju inte vart så värst mycket sol och värme, men nu så börjar det ta sig på balkongen. Jag har en blandning av olika sorters paprika, chili och tabasco, det roliga är att jag planterat ut dem lite huller om buller så jag minns inte riktigt vilka som är vad, spännande nu när frukterna börjar komma :)

Ska snart lägga upp lite nya bilder på bloggen på dem, så håll utkik ;)

Svar: Oj, så kul! Jag håller utkik! Kram Karin, www.ellasinspiration.se
Ellas Inspiration

Till top