Dags att kryssa lugnt...

/ Permalink / 4
Ja, som jag berättade igår pågår febril aktivitet här hemma med att packa våra väskor. Vi ska nämligen iväg på en välbehövlig semester och det ska bli så gott. Men vi kommer inte nöja oss med ett resmål utan det blir faktiskt en liten Europaturné. Vi börjar med att flyga till Barcelona och ta en natt i den här underbara staden. Ska bli så kul att återuppleva all spännande arkitektur och bl.a. vår favoritrestaurang Cervecería Catalana....
 
Foto från när jag och maken var i BCN sommaren 2001
 
I Barcelona kommer vi att gå på ett kryssningsfartyg som ska ta oss till såväl Rom och Cannes. Det är verkligen en liten dröm att äntligen få komma till dessa pärlor och vi kommer även göra ett stopp i Cinque Terre som ska vara en underbar plats bestående av 5 magnifika byar.  Har ni några tips på vad man bara MÅSTE uppleva på dessa platser så lämna gärna en kommentar!
 
Foto: Royal Caribbean Cruises
 
Jag kommer troligen inte vara uppkopplad, kanske nån enstaka hälsning via Instagram men jag lovar att ta en massa bilder på vårt äventyr och bjuda på när vi är tillbaks. Känns lite extra speciellt att lämna vårt nya hus men mamma flyttar in så det blir väl omhändertaget. Tack gulliga mamma!!
#1 - - Ann-Kristin:

Oj vad mysigt, ha det så jätte skönt och koppla av till max.Vart sugen på en resa själv nu. Kram

Svar: Tack snälla! Vi har haft det underbart! Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Madde:

Vad härligt! Vi är i Barcelona i skrivandets stund och det är andra gången vi är här. Mina två favoritställen här som jag rekommenderar är parc guell och fontana magica :) trevlig resa!

Svar: Stort tack för tipsen!! Hoppas att ni också hade det härligt! Kram Karin
Ellas Inspiration

#3 - - Sandra - Inspirera Mera:

Så härligt det låter, trevlig resa! :)

Svar: Tack så jättemycket! Vi har haft det underbart! Kram Karin
Ellas Inspiration

#4 - - Anna:

Hej!
Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHUAS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj. Lycka till!
http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

/Anna, Priest PR

Svar: Tack för tipset och kul att ni hittat mig! Ska fundera! Mvh Karin
Ellas Inspiration

Till top