Snart är det dags för sol och bad!

/ Permalink / 1
Ibland får jag förfrågningar om att prova olika produkter och för det mesta tackar jag nej. Men när jag fick en fråga från svenska solskyddsmärket Proderm så kom den väldigt lägligt... *ler* Om mindre än 2 veckor ska nämligen familjen iväg på lite solsemester och vad passar väl bättre att få testa solskyddsprodukter. Det som fångade mitt intresse är att Proderms produkter är rekommenderade av hudläkare och är klassat som det säkraste solskyddet på marknaden. Jag är själv väldigt "känslig" och behöver produkter som skyddar ordentligt medans övriga familjen inte bränner sig lika lätt.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Naturligtvis kan jag ju inte testa produkterna ordentligt förrän vi befinner oss på lite sydligare breddgrader men jag provade iallafall lite grann. De produkterna jag fått är i styrkorna SPF 10, 20 och 30 samt som aftersunmousse. Samtliga är faktiskt mousse och först tänkte jag att "det verkar ju lite skumt att smörja sig med något man vanligen brukar ha i håret" men det var faktiskt riktigt bra. Det kladdar och kletar inte och trängde in i huden direkt. Sedan är de helt luktfria så de känns liksom lite seriösare när de inte behöver dränkas i en massa dofter. En riktig recension kommer efter vår lilla semestertrip!
 
Ni kan läsa mer om produkterna på Proderms hemsida (www.proderm.se) och Proderms blogg Solexperten (www.proderm.se/solexperten).
 
 
#1 - - michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥:

kanske är denna ja ska köpa till sonen inför nästa veckas resa...:)

Svar: Ja, varför inte! ,-) Kram Karin
Ellas Inspiration

Till top