Nytt år - nytt hus!

/ öppen spis / Permalink / 12
Ja, då var det 2013 och nu väntar ett nytt spännande år med nya roliga utmaningar. Och spännande kommer det att bli kan jag lova. *ler* Som jag avslöjade på nyårsafton hade jag något stort att berätta. Jag har gått och ruvat på en liten hemlis ett tag... *ler*. Vi har nämligen köpt ett nytt hus! Lite galet med tanke på att vi nyss renoverat köket och de senaste åren har vi även byggt nytt badrum och uterum men ibland så vill ödet annorlunda *ler* Har alltid haft en dröm om ett större och rymligare hus men har varit väldigt kritisk och har haft en låååång "kravlista" så jag trodde verkligen att vi skulle bli kvar där vi bott i 15 år. Men så visade maken ett hus han hittat på Hemnet och sa "att det här kommer du gilla"...  Får erkänna att huset tickade av väldigt många boxar på listan och ligger bara 1 km från vårt nuvarande så vi rycker inte upp barnen från varken vänner eller skola.
 
Foto: via Hemnet
 
Efter tre visningar och en rafflande budgivning blev huset vårt och vi har verkligen levt i en bubbla sedan dess. Huset har många unika detaljer som vi föll för bl.a. den här öppna spisen (en av två...) Vi är så nöjda även om det innebär att renoveringen till viss del börjar om... *ler* Men ni får ju följa med på resan här i bloggen och det ska bli så roligt att visa er vårt nya hus. Vi får tillträde 1 februari och planerar att göra en liten uppiffning med färg och tapeter i några av rummen innan vi flyttar in. Självklart känns det tufft och lite vemodigt att lämna vårt nuvarande hus som jag verkligen älskar och har valt precis allt i men jag kände att det nya huset har helt rätt förutsättningar att bli vårt NYA HEM. Sedan känns det extra gott för vi har sålt vårt nuvarande till en underbar familj så det hamnar i helt rätta händer.
#1 - - Vardagstugg:

Å så kul och spännande! Ska bli roligt att följa er renovering =)

God fortsättning på nya året!

//Annelie

#2 - - Margareta, Holmsunds bommor:

Grattis till nytt hus. Då blir det ännu mer spännande o roligt att följa din blogg.
Och god fortsättning på nya året också.

#3 - - Ana Zagreb:

Ser så mysigt ut! gott nytt år!!

#4 - - Anonym:

Va kul!! Jag gillar verkligen den öppna spisen, ska bli kul att följa ert renoverande och se det nya huset. God fortsättning på det nya året!

#5 - - Camilla Larsson:

Så roligt och spännande! Jag ser fram emot att följa flytten och nya renoveringar!
Önskar en god fortsättning på det nya året!
Hälsningar Camilla

#6 - - Angelica:

Men guuu så spännande!!! Det ska bli roligt att se mera av!! Kram!

#7 - - Sofia - Sofias Inredning:

Så himla kul! Blir spännande att se renoveringen :)

#8 - - DatingCoachen:

Nu blev man ju inte alls sugen på att flytta. Det var verkligen en mysig spis måste jag säga! Finns inte mycket som slår en mysig dag framför öppna spisen :)

#9 - - Proforma - Irene:

Vad roligt och spännande, Karin! Blir kul att se framöver...
God fortsättning på dig!

#10 - - Ann-Kristin:

Grattis till det nya huset. Vad kul att få följa med på er renovering.

#11 - - Postadress Torslanda:

Grattis!!!

#12 - - Emelie:

Grattis va roligt för er!

Till top