Ännu mer singel och betong!

Gjuta Betong / Permalink / 4
Vi fick ju vårt "nya" hus den 1 februari och då låg snön som ett vitt täcke över trädgården så det var svårt att se hur den såg ut. Allt eftersom snön smälte kunde vi upptäcka trädgården mer och mer. På baksidan såg vi ett inte lika trevligt "skräplager" av mossa, gräs och en jättehög med gamla tegelpannor. Jag började sakta men säkert röja och upptäckte till min stora förvåning att det dolde sig plattor under!
 

Jag och maken gjorde en gemensam insats och fick bort allt skräp, gräs och mossa. Får erkänna att vi blev väldigt förvånade när vi insåg att vi hade "hittat" en uteplats.  Tyvärr hade åren gjort att plattorna inte var i så gott skick och det krävdes en hel del jobb att få det bra igen. Så vi tog ett beslut att ta bort dem helt enkelt!
 

En dag när jag kom hem från jobbet hade maken plockat bort plattorna och fått en leverans med ärtsingel. (Han har semester så det händer mycket ska ni veta...) Nu har vi istället fått den här fina uteplatsen! Visst blev det mycket snyggare och renare. Är supernöjd och här har vi tidig morgonsol så det kan nog bli en plats att mysa på i sommar.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

 
#1 - - Anna:

Hej! Så snyggt med grus! Är ännu mer sugen på det efter dina inlägg:-) hur har ni gjort underarbetet? Någon duk under mot ogräset?

Svar: Hej Anna! Ja, det ligger en markduk under för att hålla gräset till viss del borta. Helt går ju aldrig men ett visst skydd ger det. Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Anna-Plywood&Pears:

MEN vad snyggt det blev, wow! Visst är det roligt med en ny trädgård att upptäcka? Vi lever också första sommaren i vår. Kram!

#3 - - Anonym:

Den gillade jag!
Vilken skatt att "hitta" en uteplats. Och vilken tur för semestermaken att kånka plattor. Hugga bort gräs är väl det värsta som finns. Nu hade han ju en plan yta direkt.;-)
Vi har en "glömd" skuggig, torr plats i trädgården som jag laddar för att ta tag i. Spar ditt inlägg i inspirationsbanken.

#4 - - Margareta, Holmsunds bommor:

Hej
vad är det för sorts snygg sten i rabattkanten.

Svar: Hej! Tror det kallas kalkstensmur. Kram Karin
Ellas Inspiration

Till top