Veckans Dukningstips: Påskkavalkad...

Dukningstips / Permalink / 5
Till helgen är det ju Påskafton, en av mina absoluta favorithögtider då den inte innebär lika många måsten kring jul. Jag brukar ju bjuda på dukningstips här hos mig och det har blivit många påskdukningar genom åren. Här ett litet axplock från tidigare år och fler dukningstips till helgens stora fest hittar ni här!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Victoria - Limestone by the sea:

Vilka härliga påskdukningar. Fin inspiration till vår påskmiddag på lördag. Hos mig har jag tema påskpynt idag. Kika gärna in. Kram Victoria

Svar: Tack snälla! Glad Påsk! Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Eleonore- Kokboksutmaningen:

Så fina dukningstips! Kan behövas inför helgens påskbjudning :)

Svar: Tack snälla! Glad Påsk! Kram Karin
Ellas Inspiration

#3 - - elliz:

Hej!
Jag följer din blogg för tips och inspiration då jag själv gillar att duka fint och ha teman inför middagsbjudningar etc.
Jag har dock en fråga, som jag hoppas du kan hjälpa mig med!
Jag är på jakt efter servetter, i kraftigare material så man kan vika dem och ha dem stående. Det skall vara turkosa, gröna och vita. vet du vart man kan få tag i det? Ser ju att du brukar använda lite olika servetter och tänkte om du hade något bra tips :)
Mvh/Elliz

Svar: Självklart har jag tips! ;-) Duni har en servett som heter Dunilin som passar utmärkt till detta. Tror att färgerna Brilliance White, Kiwi och Pacific Blue kan vara något gör dig! http://www.duni.com/sv/for-hemmet/produkter/servetter/servetter-40cm/
Lycka till! Kram Karin
Ellas Inspiration

#4 - - Cissi - Lyckornas Hem o Trädgård:

Men du, så fint!! Skall nog gå förbi Panduro i eftermiddag och inhandla lite pyssel. Så mysigt!
Barnen har fått ansvaret för påskriset i år och det blev en färgkavalkad utan dess like! :-D

Kramar!

Svar: Tack snälla! Glad Påsk! Kram Karin
Ellas Inspiration

#5 - - Cissi:

Hej Ella.
Har precis börjat intressera mig för inredning och hittade till din fina blogg. Gillade verkligen bilden längst ner till höger på inlägget!! Synd att jag inte såg det till påsk. =)

Till top