Bonjour från Cannes

/ Permalink / 3
Ja, nu har ni fått se bilder från både Spanien och Italien! Men vår resa stannade ju inte i bara de här länderna utan vi hann även med att besöka Franska riveran och Cannes! Så häftigt att få uppleva.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
I staden pågick förberedelserna för fullt då det är dags för filmfestivalen den 15 maj. Båtarna låg på rad och det var precis som man föreställt sig...fast otroligt mycket mer pittoreskt än jag tänkt mig.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Just den här dagen var det loppmarknad i stan och utbudet var lite lyxigare än mot vad vi är vana att hitta på loppisar... Dock kunde man inte göra några superfynd för just märkesvintage är ju väldigt inne just nu.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Strandpromenaden var otroligt vacker. Lyxhotellen låg på rad och varje hotell hade sin privata del med både restaurang och egen strand. Men hade man en slant över så kunde man slå sig ner för en bit mat eller hyra en solstol för 28 euro per dag... Välkändast är ju klassiska Carlon hotell som hade bästa läget och kommer fyllas av kändisar om en vecka...
 
Om ni kikar riktigt noga så ser ni "vårt" kryssningsfartyg skymta i bild ute till havs...
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Imorgon bjuder jag avslutar jag mitt resereportage och bjuder på bilder från vårt kryssningsfartyg!
#1 - - Frida:

Vilka härliga bilder. :)

#2 - - Ida:

Ser verkligen härligt ut!

#3 - - mi:

men åh så härligt! ser ljuvligt ut! hur länge var ni borta? och vad kostar en sån kryss om man får fråga? flög ni till avgångsstaden med färjan?

Svar: Hej! Vi var borta en vecka och utgick ifrån Barcelona. Priser och lika rutter hittar du via http://www.royalcaribbean.se/

Kram Karin
Ellas Inspiration

Till top