En dejlig ferie...

/ Permalink / 2
Nu är man tillbaks till vardagen igen efter några väldigt avkopplande dagar i Danmark. Har faktiskt hunnit med en sväng till Stockholm också sen sist...och var väldigt nöjd att stormen lagt sig så man kunde få en lugn och fin flygning.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Men vi var inte helt förskonade från stormen även om vi befann oss i norra Danmark som inte drabbades så hårt. Stormen drog över under veckan och jag har nog aldrig upplevt så kraftiga vindbyar. Det var nästan svårt att ta sig fram utomhus. Så här såg det ut dagen efter när det värsta dragit vidare mot Sverige. Landskapet kring huset som vi hyr är galet vackert.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Huset ligger bara ett par hundra meter från havet och jag tog en sväng ner när det blivit lite finare väder och kikade på de mäktiga vågorna. Vi har ju bara varit här på hösten men jag kan tänka mig att det är otroligt härligt att besöka platsen under sommaren.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Vi bodde i det här huset  för 3:e året i rad och stortrivdes. Det är både stort och rymligt och innehåller alla bekvämligheter inklusive öppen spis, bastu, två badrum och bubbelbad... I området finns badlandskap, lekland, motionsbanor, bowling, restauranger och allt möjligt annat. Vi har gjort minsta möjliga och verkligen bara kopplat av. Om ni är nyfikna på att läsa mer om huset och vart vi varit kan ni kika här.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Maria:

Så härligt ni verkar ha haft och vilka fina bilder. Ser ut som ett väldigt trevligt ställe.

#2 - - emma:

Underbara bilder!

Till top