Återvinning - trä!

Pyssel, Trädgårdsliv / Permalink / 5
Att kunna återvinna tycker jag är både snyggt och en utmaning jag gillar. Ni kanske minns vårt gamla staket i förra huset som blev ett bord till vår loungegrupp? (Ni såg det här). Nu har jag varit i farten igen och den här gången har jag förvandlat ett plank till en trädgårdsbänk! Kanske något att ta tag i till helgen?
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Vi har ju haft flera uteprojekt i sommar och bl.a. har vi tagit bort ett gammalt plank, byggt ett nytt trädäck och satt upp nya vindskydd. Jag tyckte att det var synd att bara göra oss av med de gamla brädorna så jag fick en idé... En del av brädorna fick helt enkelt bli en bänk. Jag ritade och mätte, maken sågade till delarna och sedan skruvade jag ihop dem. Vips har jag nu en både praktisk och snygg bänk på altanen som dessutom redan har den där perfekta slitna grå nyansen! Det finns mer brädor kvar så vi får se om det kanske blir fler byggprojekt innan snön faller...
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Mimmi:

Fin bänk :) Visst är det kul att återvinna, skapa nya saker av gammal eller ge saker en ny funktion. Om du någon gång har en stund över och vill ha idéer på saker som som kan få en ny funktion är du välkommen att titta in hos mig. Det är mitt specialområde.
Ha en fin fredag.
Mvh Mimmi

#2 - - Elin:

Det blev riktigt snyggt!

#3 - - Maria:

Va duktig du är! Den var ju jättesnygg och smart idé!

#4 - - Sandra:

Vilken fin bänk du gjort! dags att börja leta efter lite brädor som ligger och skräpar kanske?!

#5 - - Beijan:

Oj vad fin, vilken inspiratör du är!

Till top