Den rätta tvålen...

Budget eller Lyx, Inredning & Shopping / Permalink / 10
Det är lite kul det där med att tvålar har blivit en inredningsdetalj i våra hem. Att ha den "rätta" tvålen i badrummet signalerar att man har koll på "läget" och jag är inte den utan att jag gärna kan lägga en slant på en sådan liten detalj... Hi hi. Men som tur är finns det ju faktiskt alternativ. En av de mest populära tvålarna kommer från L:a Bruket och den går ju faktiskt på ca 200 kr så då kanske den billigare varianten från Lagerhus är ett prisvärt alternativ med sina 59 kr. Vilken som doftar godast får du avgöra själv...
 
 
 
 
#1 - - Mimmi:

Aj då, visste att jag missat något i min inredning, den rätta tvålen. Eftersom jag bygger och konstruerar en hel del är jag ofta väldigt skitig då är Biltemas grovtvätt det bästa. Men kan kanske ha den i en snygg burk i stället? ;)

Kram Mimmi

#2 - - Louise:

Men oj! Den trenden har jag missat totalt, haha.

#3 - - Sofia:

Så fina de är :-)

#4 - - Mrs Toft:

Hej Ella!
Jag tycker helt klart Lagerhus tvål kan jämföras med L:a Bruket. Både designmässigt samt doft och känsla. Alltid bra när man kan spara några slantar!

#5 - - Klara:

Fast om man vill tänka på miljön ska man absolut välja Lilla brukets tvål istället för Lagerhouse.

#6 - - Hanna:

Tycker också att man ska tänka på miljön när man väljer tvål, så mycket tvål som vi använder varje dag. Man kan ju fylla på dyrare tvålpumpar med billigare tvål om man inte har råd att köpa dem. Jag tror att ex. den klassiska bliw-tvålen är miljömärkt!

#7 - - Frida:

Vill ha båda:)

#8 - - Frida:

Vill ha båda:)

#9 - - Veronica:

Ett ännu billigare alternativ är pause från ÖoB! Liknande design men doften heter white lily, luktar faktiskt jättegott! Priset? 15 kr

#10 - - Tanja:

Design vad gäller tvålflaska och etikett är enkelt för affärskedjor att härma med billiga medel. Innehållet däremot är en annan historia. Man får i detta fall vad man betalar för. Lilla bruket tillverkar eko tvål med inga eller få tillsatser. Är Lagerhaus version billig, ja då kan du vara säker på att du istället betalar för vatten och substitut för äkta vara; eko vegetabiliska oljor och fetter.
Hälsn en annan tvålmakare

Till top