Höstens måsten för liten plånbok...

Inredning & Shopping / Permalink / 1
Nog för att lönen nyligen trillat in på kontot men det är många hål att fylla. Tänkte därför tipsa om några snygga alternativ på höstens "måste-detaljer" som får lönen att räcka lite längre...
 
 
Vasen Dagg från Svenskt Tenn är en som står väldigt högt upp på min önskelista men priset 2.500 kr är lite väl mycket för min smak. Då passar ett budgetalternativ betydligt bättre, här i form av en mindre modell från ICA Maxi Fritid till endast 89 kr! I höst ser vi många mönstrade mattor på våra golv och den här varianten från Rusta finns i 3 storlekar från 199 kr. Hos H&M Home kan man faktiskt få råd att samla ihop till ett eget kuddkrig med linnekuddar till det överkomliga priset av 99 kr...Det råder guldläge! Ja, i höst ska det skimra som aldrig förr i våra hem och den här lilla lyktan i snygg guldförpackning doftar dessutom ljuvligt. Kommer från Lagerhaus och finns i flera dofter för 39 kr.  
 
#1 - - Therese:

Fina tips! Jag själv har börjat handla mer hållbart. Liksom köpa saker som jag kan ha i flera säsonger, men de här var fina prylar för en billig peng. Hade mycket väl kunnat tänka mig HM-vasen framför Svenskt Tenns.

Till top