Guldläge hos mig!

/ Permalink / 4
Ja, som ni vet så skriver jag ju en hel del och den guldiga trenden som råder i höst och ni kanske undrar "har hon något guld hemma"? Japp, det har hon i flera detaljer varav en är den här spegeln som hänger i matsalen. Som ni ser skymta i bild har jag inte fått upp några gardiner ännu utan just nu pryds gardinstången av en ljusslinga! Inte alls så tokigt så jag har ingen brådska att hitta några längder...
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Kajsa:

Vilken snygg spegel! Jag har en fråga ifall du har några tips på vad man kan göra med sin tråkiga hyresrätt när man lever på CSN. Mitt badrum har otroligt ofräscha gula väggar, inget kakel. Jag kan inte direkt måla. Sen undrar jag ifall du har övriga tips på saker man kan förändra som man kanske inte själv kommer på.

#2 - - Lena:

Väldigt snygg ram du har till spegeln, har du inte fler "guld bilder" att bjuda på? :)
Kajsa, det är inte svårt att måla, du måste bara ha målarfärg som funkar för badrum, det är bara leta info på nätet. Men om det kostar för mycket så kan du leta efter inspiration på Ikea. :)

#3 - - Malin:

längesen jag tittade förbi här så jag säger hej och önskar en trevlig helg

kram
M

#4 - - Viveka:

En sån fin spegel! Tycker den påminner lite om erisedspegeln i Harry Potter, men det är nog för att jag är typ galen i Harry Potter, haha :)

Till top