Att inspireras till samma stil...

Fixa Stilen / Permalink / 1
Jag skrev ju tidigare i veckan om det här att inreda personligt och en som är mästarinna på detta tema är Emma med bloggen Att vara någons fru. Hon mixar med estetisk känsla nya inköp, loppisprylar och Blocketfynd. I sommar har vi fått följa hennes förvandling av sitt sommarställe och vilken resa hon bjudit på. Kika här för mer bilder från "drömmen"!
 
 
Nu är ju inte alla lika kreativa som Emma så därför tänkte jag att det var dags att "återlansera" en gammal goding från 2009! Då bjöd jag nämligen på inspiration i något som jag kallade "fixa stilen". Först ut tänkte jag bjuda på shoppingtips så du kan fixa Emmas sköna stil hemma hos dig!
 
Har du sett något hem som du inspireras av och vill ha hjälp att hitta liknande stil? Maila mig på info@ellasinspiration.se så kanske jag bjuder på tipsen här! Trevlig fredag!!

Poster världskarta i vintagestil från Desenio. Svart skåp Ellos. Tavelram från Nordal hos Blomsbury Barn. Kakel Le Crete Quadro från Konradssons. Takkrona Theresia från Åhléns. Konstfäll hos Rusta. Stol LÄCKÖ finns hos IKEA. Porslin i flera varianter finns hos Rusta.
#1 - - Michelle :

Tack för ett bra inlägg, takkronan är ju helt underbar!!

Har du några bra tips om gardiner? Ska nämligen flytta till ett sekelskifteshus med högt i tak och stora fönster. Vad för slags gardiner tror du passar om man vill ha en "gammal" och romantisk stil?

Till top