Veckans Dukningstips: Dags för höstmys!

Så här på höstkanten eller låt oss kalla det sensommar... så är det väldigt mysigt att fixa bjudningar för nära och kära. Trots semestertider kan det ibland vara svårt att få tid att träffas för det är så mycket som ska hinnas med. Men så här års är det ett perfekt tillfälle att samlas. Hos amerikanska Williams-Sonoma hittar man alltid lysande idéer på olika typer av tillställningar...
 

Vad sägs att bjuda in vännerna på ett  litet ostparty? Marmor tillsammans med grått och vitt passar utmärkt till dukningen. Köp gärna stora klinkerplattor och ha som brickor. Brukar gå att hitta udda överblivna plattor i butiken till bra pris.
 
Tips! Hos H&M Home hittar man porslin med marmormönster för billig peng!
 
 
Eller kanske en rustik middag med höstens tillbehör och en krämig pasta? Duka i mustiga färger som mörklila och grönt!
 
Tips! Stoff och Stil har tyg i linne-liknande material i en uppsjö nyanser till superpris. Perfekt att fixa duk och servetter. (Själv har jag lät jag dem sy upp en duk i mörkgrått, superbilligt även det, kika här!).
 
 
Eller varför inte anordna en egen skördefest? Har du ingen egen odling så har ju butikerna sett till att skörden kommer till dig... Bjud te.x. på tomatfest med pajer, röror av olika slag och annat gott. Löpare till temat fixar du enkelt med handdukar, antingen omlott eller sy ihop.
 
Tips! Hos IKEA hittar du kökshandduken TEKLA för 5 kr!! Perfekt till både duk och servett.
 
#1 - - JennyÅ:

Oerhört inspirerande!!

Till top